Capoeira (kapuera)

• Začetnik teme Začetnik teme Kapoerista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne kapiras ti bas najbolje glupsone. Jesi li cuo nekad za ironiju i sarkazam?

Zato sam i napisao kao 'vrsni kapuerista' posto to nisi, u stvari nisi 'vrsno' NISTA. Upravo otuda i moje pitanje otkud si se bas ti nasao na kapuera topicu da me propitujes?

Mozda zato sto si kompletan idiot?

Ti si umislio da si sportista a ko sam ja ne znas, pa lupetas. Jesi li nekad pogodio vazduh?

Trebala je da se zakljuca pre 25 strana sto se mene tice. Ali evo docekala je tebe genija koji pritom nema veze sa chamugerom da je spasava. Jos samo kad bi ti stvarno bio gospodar svemira kao sto se igras sa svojim lutkama pa da ti se zelja ostvari.

Ajde M'RS u kucicu!

Alo bre, ako hocete da se prozivate idite na drugi forum ili licnim porukama!!!
Nemojte vise da smarate sa tim glupostima!
Ovo je forum o kapueri i kapueristima u Srbiji!
Otvoren je za sve, ali ne i za decija prozivanja!
Tako da pricajte o kapueri ili idite na drugi forum!

Kada kazes "prozvao si ih", to znaci da ti nisi jedan od njih? Sta se onda ti trpas u sve to?

Ja sam odavno postavio neka pitanja na koja niko ne odgovara. Ova zaludjena deca to i ne mogu posto jos uvek misle da ce tamo samo da se igraju. Bilo ko od 'starijih' da im se ovde u medjuvremenu pojavio samo je davao deklarativne izjave i odlazio, kao Adolf Hitler. Bez ikakve mogucnosti za konstruktivan dijalog argumentima.

Kada sam postavio malo provokativnija pitanja, ne bi li neko obratio paznju na njih, takodje niko nije argumentovano odgovorio. Ali su zato poceli uvredljivi napadi.

To je tipicno sektasko ponasanje. Evo sad skupljaju neke pare. U eurima. Prodaju neke pantalone, u eurima. Ko nema pantalone ne moze da vezba. Verovatno je tako rekao naduvani guru kome skupljaju pare. Kakva je razlika izmedju toga i kolacica Hare Krishna sekte?

Kako ce samo inspekcija da se nauziva kad mazne sve ove redom od mobilnog do mobilnog koji su se naredjali da prikupljaju te pare.

Sta se tebe tice sta drugi rade... Gledaj svoja posla! Ukoliko ih imas...
Dosao si ovde da smaras decu, kao da oni nemaju svoje roditelje.
To sto oni igraju taj kikiriki, APSOLUTNO NIJE tvoj problem.
Ta provokativna pitanja nemoj postavljati njima - deci, vec tim guruima. Koliko sam primetio jedan takav se javio na prethodnim stranicama, ALeksandar Djordjevic je u pitanju, u koliko se ne varam. Covek je lepo ostavio svoje podatke, nazovi ga izadjite na pice pa njega ispituj, a decu ostavi da se igraju!

To si ti gnjac, provalio sam te seljacino.

Nego, tog Aleksandra Djordjevica znam. To je onaj mali pacov sa Banjice. I on i burazer su od malena bili zecevi. Ako je on guru, brate mili - cela prica je mnogo vise shuplja nego sto sam i mislio.

Prava muzicka slagalica!

A sto se tice tvojih komentara na moja pitanja, evo cuvenog citata: "Jedina stvar neophodna za trijumf zla, je da dobri ljudi ne rade nista" (Edmund Burke).

Doduse, ovo chamuganersko prevrtanje preko glave i dobovanje u motke i uz tikvu (ko mara uz kk) nije neko veliko zlo, ali ipak sve sekte treba oprskati u korenu.

Da dobra je kapoera za razgibanost,a onu ribu napao lik zbog mindjuse i ona mu pokazala :oops: :oops: :oops: ,tako ce proci svi koji se kace sa kapoeristima.Slusam vas i ne verujem,koje bajke pricate cisto sumnjam da je iko od vas vecine na ovom forumu imao bilo kakvo realno iskustvo.

Tako je sine, samo sektaski. Zasto da ne otpevaju i neku pesmicu da im se tvoja komanda bolje ne ureze u mozak?

A ti pedikulis_brebis nema sta da se javljas. Posto ni na jedno pitanje nisi odgovorila nicim osim opravdavanjem neodgovaranja na pitanja.

Back