Cannibal Corpse

trbaju mi pesme od njih ili koncerti .ako neko hoce razmenu moze na pp ili na mail 666.or.hell@gmail.com ovaj katalog nije potpun imam jos 40 koncerata i the who diskografiju pa trazite mi katalog ako hocete treba mi jos pesme od :immortal,satyiricon,venom,cof (sto nemam),demageplan, i tak oti black death thrash bendovi sto nemama .ovo sve sto sam naveo trebaju mi i koncerti i spotovi.

trbaju mi pesme od njih ili koncerti .ako neko hoce razmenu moze na pp ili na mail 666.or.hell@gmail.com ovaj katalog nije potpun imam jos 40 koncerata i the who diskografiju pa trazite mi katalog ako hocete treba mi jos pesme od :immortal,satyiricon,venom,cof (sto nemam),demageplan, i tak oti black death thrash bendovi sto nemama .ovo sve sto sam naveo trebaju mi i koncerti i spotovi.

mislim da imam sve osim venoma...ali se ne zamlacujem razmenama:mrgreen:

Eh da je ovo pročitao neki blecker, na mrtvo bi te ime...

E satyricon je kao i briti spirs, a to važi i za cof... Ako hoćeš da se furaš na black ili death, te bendove ne spominji, oni su sramota...:wink:

ma koja bre slika?pricam ti za cert kad tamo turira motor i ostale pizdarije.
mislim niiiiiiije pozer.
a i muzika mo nije ni do jaja.
kako je samo death obradio painkillera.UUUUHHH bre!
znaci imaju pristi neki filing za muziku,nije da nemaju samo su eto truli;)

ma jebi te se oceli mi neko dati pesme tj. razmena ajde nebudite kerovi...cof je cool samo su fegeti al rad je krijo 25 god da je feget pa je onda otiso iz prista pa....bla bla ali ima strava gl;as ali nevolim pedera ali sam veeeeeliki fan prista

Back