Jedi Master
Ističe se
- Poruka
- 2.288
Hehehe... 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto Stedza, ja kad citam tvoje postove, uvijek se sjetim one scene iz hostela, kad se onaj oklizne pa mu ispadne motorka, pa sebi sam odreže nogu ? ! ?

trbaju mi pesme od njih ili koncerti .ako neko hoce razmenu moze na pp ili na mail 666.or.hell@gmail.com ovaj katalog nije potpun imam jos 40 koncerata i the who diskografiju pa trazite mi katalog ako hocete treba mi jos pesme od :immortal,satyiricon,venom,cof (sto nemam),demageplan, i tak oti black death thrash bendovi sto nemama .ovo sve sto sam naveo trebaju mi i koncerti i spotovi.

trbaju mi pesme od njih ili koncerti .ako neko hoce razmenu moze na pp ili na mail 666.or.hell@gmail.com ovaj katalog nije potpun imam jos 40 koncerata i the who diskografiju pa trazite mi katalog ako hocete treba mi jos pesme od :immortal,satyiricon,venom,cof (sto nemam),demageplan, i tak oti black death thrash bendovi sto nemama .ovo sve sto sam naveo trebaju mi i koncerti i spotovi.

i to kaze neko ko slusa judas (feget) prista...
ali sad necemo se cerupati
pa sta ako je feget..ipak im je mocna muzika..
Koji je pravac metala Norther...el moze neko da mi to pojasni malo...cuo sam jednu bash dobru pesmu...to je kao neki melodic..il sta?
Koji je pravac metala Norther...el moze neko da mi to pojasni malo...cuo sam jednu bash dobru pesmu...to je kao neki melodic..il sta?

verovatno neki melodic death, poput bodoma
verovatno...dosta slicno jedno drugom...