Canak zvecka oruzjem!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Лично се залажем, и ту би ми срце било најпуније, када би се Банат курталисао Бачке и Срема и био засебна аутономна покрајина, са својим регионалним центром или центрима који не би били ни у Новом Саду, ни у Београду. Ово почиње да личи на "војвођанску окупацију".

nesha taxista:
Dobro, čitaš li i ono što si sam citirao, da te podsetim ''otvoriti i pitanje autonomije Vojvodine.''
Nema nezavisnosti ni u njegovom govoru ni u programu, čitaj malo!

Чанак говори о осам федералних јединица (ако је цитат исправно пренет). Такође, сугерише како је све решено, осим Војводине (на осам федералних јединица - седам одговора). Каквих су ових седам одговора које смо досад добили, заједно са Косовом?

Budala Vojvođanski:
Osvrnite se samo oko sebe.
Vojvodina je danas okruzena sa s2 clanice Evropske Unije; Madjarska i Rumunija
VOJVODINA JE - PREMA OCENAMA MEDJUNARODNIH INSTITUTA ZA EKONOMSKA ULAGANJA - NA SAMOM VRHU POZELJNIH MESTA ZA ULAGANJA NA CITAVOM BALKANU.
Vojvodjansko politicko rukovodstvo je ocenjeno najvisim ocenama - kao izuzetno dobar partner za saradnju - i politicku i ekonomsku.
VOJVODINA SE - KONACNO - VRACA SVOJOJ KUCI.
EVROPI - U KOJOJ JE I NASTALA - I KOJOJ IMA DA ZAHVALI ZA SVE ONO STO JE ODLIKUJE.

Као што кажем, будала.

Bogart:
Чанак говори о осам федералних јединица (ако је цитат исправно пренет). Такође, сугерише како је све решено, осим Војводине (на осам федералних јединица - седам одговора). Каквих су ових седам одговора које смо досад добили, заједно са Косовом?
Pa ima raznih odgovora, ali činjenica je da je ukidanje autonomije Vojvodine 1989. bilo suprotno tadašnjem ustavu. Što se Kosova tiče, verujem da bi se sad rado vratili na ondašnje stanje, samo to više nije u ponudi.

popokatepetl:
Па случајно знам једну од његових бивших жена. Чанак у кући има слику са 5 гусака. 4 гуске представљају његове 4 бивше жене, а пета гуска је садашња жена. То је он изјавио.
Znači, nema problem da nađe ženu. Jesi li to ti zavidan?

Опет банализујеш, као по обичају. Види се да немаш неке аргументе. Што се Ненада Чанка тиче, нисам љубоморан. Он је ионако ћопава будала за клавиром.

popokatepetl:
И још нешто, пошто лично познајем једну од његових бивших жена, знам да су све биле са њим због пара и веза

Da ti razbijem iluziju o ženama - većina njih traži pare i veze. To nema veze sa Čankom, on bar to priznaje - sinonim za muža u Srbiji - bankomat.

popokatepetl:
Опет банализујеш, као по обичају. Види се да немаш неке аргументе. Што се Ненада Чанка тиче, нисам љубоморан. Он је ионако ћопава будала за клавиром.
Šta će mi argumenti vezani za njegov privatan život, rekoh ti da me to ne zanima. Pitao sam te zašto tebe zanima, a sad vidim da jesi ljubomoran.

Не причамо о његовом приватном животу. Причамо о томе да човек који није био у стању да очува 1 од 5 бракова није у стању ни да се бави политиком.

popokatepetl:
Не причамо о његовом приватном животу. Причамо о томе да човек који није био у стању да очува 1 од 5 бракова није у стању ни да се бави политиком.
kod te cale nije izdrkao tako glupa mora da se jadan covek kaje ceo zivot ,Canak se dva puta zenio ajd ja razumem da je kod tebe neznanje u pitanju al kada u svakom postu tvoju glupost i neistinu pises onda vec sa tobom nije nesto u redu a da ne govorim da ti je mozak na nivou prosecnog citaoca Sveta ili Skandala pa to je najvaznije ko se sa kim razveo a ko ozenio i ko je koga prevario .

popokatepetl:
Ја мислим да је ово увреда каква још није изречена на овом форуму. Зар ће Јомини то дозволити?
Hoce, svetolik mu je izgleda tetka (ili ujna) :mrgreen:

Pa vis' da je dosao do preko 3.000 postova a da NIKADA nije banovan ni dana, a takvi primerci na suprotnoj strani ne mogu da predju ni 30 postova.......POSTENO ! :twisted:

Salvantis:
Jes' Neso, bas ce neko da bude ljubomoran na coravog krmka sa stakama.......
(a ovo ce jomini ionako da obrise :roll: )
I ja se čudim, ali eto vidiš da može.
popokatepetl:
Ne pričamo, nego ti pričaš, a ja rekoh da je to nebitno.
svetolik trpkovic:
Canak se dva puta zenio .
I ja rekoh tako, ali u Kuriru obično malo dosole.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back