Čanak: Putinovo Z je fašistička svastika za 21. vek

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Canak ima problem sa hormonima i zato poseduje visak kilograma, a to sto ti vredjas i bodisejmujes kad ostanes bez argumenata je tvoj problem.
Хахахахахахахаха.....од хормона не расте тежина него од ждрања!
Како се по конц логорима нико није утовио од хормона?

Čanak: Putinovo Z je fašistička svastika za 21. vek​

INFO 05. MAR 2022.
< 1 min čitanja
Nenad-Canak-Screenshot-FaceTV-1-1024x648.png

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da je slovo “Z”, kojim ruska vojska obeležava svoja vojna vozila, “fašistička svastika za 21. vek”.

“Z je fašistička svastika za 21. vek. Ostaće zapamćena kao simbol zla i razaranja a Putin kao zločinac koji je uspeo da blistavu antifašističku istoriju Rusije i desetine miliona žrtava koje je SSSR podneo u borbi protiv fašizma gurne u krvavo blato od koga se generacijama neće izvući”, rekao je Čanak za Autonomiju.
Dodao je da Srbija mora hitno da preduzme akcije na “demontiranju Putinove agenturne mreže” u Srbiji, jer ako ne može da se suprostavi stranim agenturama i navijačkim grupama, “to znači da država više ne postoji, a na to nijedan patriota ne može pristati”.

“Srbija to mora da učini, ukoliko ne želi da bude uvučena u rat koji Putin namerava da započne preko Milorada Dodika u Bosni i Hercegovini radi odvlačenja pažnje od Ukrajine”, kazao je Čanak.

Dodao je da Zapad mora biti svestan da “povlačenje za nos” Srbije i BiH u vezi prijema ovih država u EU sada može da skupo košta istu tu Evropsku uniju kada se takozvani ruski humanitarni centar u Nišu “pretvori u poligon za lansirne rampe Putinovih projektila okrenutih ka evropskim gradovima”.

“Zato je odbrana Ukrajine, odbrana mira u Evropi. A neučestvovanje u toj odbrani je saučesništvo sa nuklearnim terorizmom oličenim u Vladimiru Putinu koji svoju KGB karijeru očigledno želi da završi uhapsivši čitav evropski kontinent”, ocenio je Čanak.

https://autonomija.info/canak-putin...MySKoRbQfsgp71qDraUwn8DM_PqavPYNGg-_KjlpmZm_c

Canak kaze da je Putin novi Hitler a da ce Dodik gurnuti Srbe u rat
Nenad Čanak je stvarno kreten!

Poslednja izmena od moderatora:
Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak

... је познати антисрбин и антидемократа. Спреман да кокетира са нацизмом, комунизмом, са чиме год треба, ако је у датом моменту ангажовано на антисрпском плану.

Čanak: Putinovo Z je fašistička svastika za 21. vek​

INFO 05. MAR 2022.
< 1 min čitanja
Nenad-Canak-Screenshot-FaceTV-1-1024x648.png

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da je slovo “Z”, kojim ruska vojska obeležava svoja vojna vozila, “fašistička svastika za 21. vek”.

“Z je fašistička svastika za 21. vek. Ostaće zapamćena kao simbol zla i razaranja a Putin kao zločinac koji je uspeo da blistavu antifašističku istoriju Rusije i desetine miliona žrtava koje je SSSR podneo u borbi protiv fašizma gurne u krvavo blato od koga se generacijama neće izvući”, rekao je Čanak za Autonomiju.
Dodao je da Srbija mora hitno da preduzme akcije na “demontiranju Putinove agenturne mreže” u Srbiji, jer ako ne može da se suprostavi stranim agenturama i navijačkim grupama, “to znači da država više ne postoji, a na to nijedan patriota ne može pristati”.

“Srbija to mora da učini, ukoliko ne želi da bude uvučena u rat koji Putin namerava da započne preko Milorada Dodika u Bosni i Hercegovini radi odvlačenja pažnje od Ukrajine”, kazao je Čanak.

Dodao je da Zapad mora biti svestan da “povlačenje za nos” Srbije i BiH u vezi prijema ovih država u EU sada može da skupo košta istu tu Evropsku uniju kada se takozvani ruski humanitarni centar u Nišu “pretvori u poligon za lansirne rampe Putinovih projektila okrenutih ka evropskim gradovima”.

“Zato je odbrana Ukrajine, odbrana mira u Evropi. A neučestvovanje u toj odbrani je saučesništvo sa nuklearnim terorizmom oličenim u Vladimiru Putinu koji svoju KGB karijeru očigledno želi da završi uhapsivši čitav evropski kontinent”, ocenio je Čanak.

https://autonomija.info/canak-putin...MySKoRbQfsgp71qDraUwn8DM_PqavPYNGg-_KjlpmZm_c

Canak kaze da je Putin novi Hitler a da ce Dodik gurnuti Srbe u rat

Čmarak...

...

Чанак би да линчује руски народ по Србији и да прети ,Чанак је ХИТЛЕР ИЗ НАШЕГ СОКАКА!
Kako smo samo brzi na recima...mora da je istina sve sto izreknemo.
Kad topovi progovore, razum zacuti...muzika uglavnom, poezija mestimicno...
Pa ipak, ovo me potseti na staru dobro liriku grupe Blokaut iz ranih `90-ih. A, zasto da ne... ;) :cool:

JA NE ZELIM DA ODES (DEVOJKO MALA)
Devojko mala
celicni pogled, da l’ si ti
i laka nervoza u tebi

Nagradna igra
tri dana bez vode u pustinji
i popust za decu do 16 godina

Kazi, koliko godina imas
kazi mi, da li je belo u boji?
kazi mi, da li uopste postojim...? :)

Ja ne zelim da odes....

Sta ce ti pesnik
mracnih ideja i sirokog srca
kada te to ne zabavlja

KAD PRODJE BAKLJADA
I NAVIJACI ODU S TRIBINA
TI OSTAJES SAMA......

Znam, tvoji su krivi
nisu ti dali da izlazis
i onda je puklo u tebi odjednom

Cemu se nadas sutra ti
kad imas jos cet’ri zuba
i tri mica u dzepu

Daj, ima vas mnogo...
svi ste vi - potrosna roba
svi ste vi - melem za drzavni budzet !

Ja ne zelim da odes...

Samo se smejes, lepo je
nije te briga, lepo je
pa koliko traje, lepo je

U tvojoj glavi sareni svet
koliko je samo lepse tu
nego kad udjes u tramvaj

Prastara prica o coveku
i konju na njemu i njemu
svi to znaju na kraju
ne pobedjuje dobro

Dobro bi bilo da odmoris
mozak i otvoris oci
i krenes u zivot k’o zena
(Ja ne zelim da odes...)

I srecan ti 8. mart...
I zene umiru, zar ne?...(Emoja ti) :confused:;):cool::)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back