Čanak o nezavisnosti Kosova

Crni_gavran:
Ма ништа. Ми знамо да шиптари воле ДС и обрнуто. Та узајамна љубав је настављена 2000. године. Како су Албанци добили шансу да Косово и Метохију очисте од Срба након бомбардовања Србије, а знамо да је ДС директно одговорна за заговарање бомбардовање Србије, тачније покојни премијер, то их можемо изједначити. И такви сда преговарају

Tačno,gavro,Kosovo je očišćeno od Srba,a Srbija bombardovana za vladavine DS-a,a ne Slobe i Šešelja..Ubo si k'o kljunom..

Не. Не изврћи моје речи. Ја сам рекао да је тадашњи председник ДС, а покојни премијер ишао и заговарао бомбардовање Србије у циљу промене власти. У исто време, Шиптаи су радили свој део посла. Тако да ... Мислим, са Наташом Кандић не вреди причати о томе, нема она мозга за такве ствари.

Crni_gavran:
Не. Не изврћи моје речи. Ја сам рекао да је тадашњи председник ДС, а покојни премијер ишао и заговарао бомбардовање Србије у циљу промене власти. У исто време, Шиптаи су радили свој део посла. Тако да ... Мислим, са Наташом Кандић не вреди причати о томе, нема она мозга за такве ствари.

Ne,pokojni premijer je tražio da se operacije ubrzaju da bi obični ljudi što pre ugledali kraj one skoro tromesečne agonije. Kao i obično bio je previše human,a njegove reči su neljudi kao ti iskoristili za neviđenu hajku na njega koja se završila kako se završila..

gestapo:
Pa po tome se sve vidi o njemu.Glupo je i trositi vreme citajuci njegove postove.
On ce meni na prisilan rad repu da vadi!

Ma nije lose komentarisati, svako ima prava na misljenje, samo ljudi uopste obratite paznju na detaljcice, nepadajte u vatru zbog krtica.Beloglavi je promenio avatar da ga nebi prepoznali, ali zna se da je on autor teme.

Crni_gavran:

Istina, takoreci Djindjic pomogao je sipcima.

A mislili su da ce ovako
novi_poslanici_v.jpg

Back