ЧАНАК И ЧАНКОЛИСЦИ ОПЕТ ДИВЉАЈУ!

Znam da sam amater za takvog religioznog experta kao sto si ti, al' zar nije dzihad borba protiv rogatog u sebi i oko sebe?
Mislim, prihvatam da mi je znanje na ovom polju krhko, al spreman sam da budem poducen...

Муслије имају џихад а римокатолици крсташки рат - православни хришћани у својој
2 000-годишњој историји немају такве идиотарије.

За твоју ближу информацију о џихаду ово је објављено у марту 2007.:
icon1.gif
Al Kaida sprema džihad u Srbiji!
STIGAO I "FRONT ISLAMSKOG SPASA"

NA prostor Sandžaka pre dva meseca ubačena je teroristička grupa "Front of islamik salvation" (Front islamskog spasa). To je, prema izveštaju Kforovih obaveštajaca, religiozno teroristička organizacija oformljena od Arapa iz Sudana, Alžira, Palestine, Turske i Egipta. Pod komandom je jednog turskog i dvojice bosanskih državljana. Uporedo sa njima deluje i dvadesetočlana grupa islamista iz Turske, koji su ilegalno ušli u Sandžak. Oni su specijalisti za hemijsko naoružanje. M. A.

Ништа ме не чуди од антидржаваних елемената.
Него, вечерас на Студиу Б Чанак и МишО Васић, биће и неко из ДСС. Видећемо колико ће да им цеди маст.
У сваком случају биће забавно гледати како кукају и вређају у немоћном бесу :)

Ja ne znam sto si ti toliko protiv tih bogobojazljivih ljudi. I oni ko i ti samo rogate hoce da istjeraju iz ljudi.
Neko dudom i kamom, neko hemijom, sve je to za dobro gradjana i njihovih izgubljenih dusa...

Злочине које су правили римокатолици у средњем веку али и данас путем ПОЛИТИКЕ ВАТИКАНА као и злочине које правите и смишљате ви муџе из БиХ под утицајем Ал Каиде и џихада -
православци никада, али никада у својој историји НИСУ. Тако да можеш само
да га дуваш.

Ништа ме не чуди од антидржаваних елемената.
Него, вечерас на Студиу Б Чанак и МишО Васић, биће и неко из ДСС. Видећемо колико ће да им цеди маст.
У сваком случају биће забавно гледати како кукају и вређају у немоћном бесу :)

Значи и на студију Б "храбро" двојица на једнога плус водитељ = тројица на једнога, о, зар се и то може??? :lol::lol::lol:

Значи и на студију Б "храбро" двојица на једнога плус водитељ = тројица на једнога, о, зар се и то може??? :lol::lol::lol:

Лако уз синалко;-)
Ма не треба им ни одговарати. Сами су себи довољни. Само уживање у фанти8-)

Back