Osecam se ko retard neki. Instalirao sam je, premazo reloded dzemom, pokrenem je i ne znam kako da krenem da igram. Odem ja na New game, i izaberem tezini u nista 0.0. Kao da sam back a ne select. A probao sam i click i enter itd. Help dobrodosao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Imao sam taj problem skoro svaki put kada sam bio instalirao xp na komp, dok je na visti radilo e sad problem je bio ili do page fajla ili do audia, nije mi ceo raditi ako nema page fajla i ako je audio bio na slab kvalitet, probaj ga podesiti na najveci moguci pa probaj dali radi
E jesam glup, nisam se toga setio, ovaj drugar sto mi je dao je skoro uzeo novi komp i ima Vistu, a ja XP i ovaj kod koga sam probao takodje. Moracu opet da instaliram pa da probam da podesim page file, posto mi je na D iskljucen, a tamo instaliram igru.
Samo mi nije jasno za audio gde da to podesim i sta, nisam te najbolje razumeo ?
Izvini jos samo jedno pitanje, da li grafa mora da mi podrzava piksel sejdere 3.0, da bih igrao igricu ili mogu i graficke koje podrzavaju sejdere 2.0 ???
E jesam glup, nisam se toga setio, ovaj drugar sto mi je dao je skoro uzeo novi komp i ima Vistu, a ja XP i ovaj kod koga sam probao takodje. Moracu opet da instaliram pa da probam da podesim page file, posto mi je na D iskljucen, a tamo instaliram igru.
Samo mi nije jasno za audio gde da to podesim i sta, nisam te najbolje razumeo ?
E a kako podešavaš taj PAGE FILE?

Gde da nadjem taj rundll32 i sta da uradim sa njim?
Evo konacno instalirah i uradih sve sto je predlozeno, ali nista, opet isto izgleda da nema spasa, a igra je fenomenalna, igrao sam kod ortaka.........
Evo mozda ovo nekome pomogne, meni nije :
,,Ja sa tom igricom nisam imao nekih vecih problema, samo oko ucitavnja na pocetku, ubi boze koliko traje a hard ne vrti nista. Sad sam otrkio da treba da se iskljuci iz task manager-a rundll32 i sve radi super,intro,ucitavanje,za multiplayer ne znam. I primetio sam da to sa don't send-om se desava na ati karticama, ja imam nvidiu, mozda ovo sa rundll32 vam pomogne nesto.''
ili
,,I was having this issue on XP...
After looking through all the posts here and on other sites, I saw something that worked....go into My Computer...View System Info...Hardware....Device Manager...select Sound, Video, Game Controllers....then DISABLE Unimodem Half-Duplex Audio device....
Went back and started the game....and IT WORKS !!!!''
Srecno.![]()