Call of Duty: World at War

• Začetnik teme Začetnik teme P.S.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E drugari, trebaju najnoviji drajveri za graficku, zvuk itd... A takodje i windows XP sp3, dok na VISTI odlicno radi. Imao sam veliki problem sa XP-om, ali sam onda VISTU instalirao i igra fercera odlicno.

A da li neko moze da mi pomogne oko onog Co-operative play?
Ja i jaran igramo odlicno multiplayer, ali onaj Co-operative ne mozemo, posto nam trazi nekakav kljuc? :think:

prije godinu dana sam instalirao igricu call of duty world at war ali igrica nije orginal i ima dva dvd. na dvd 1 dobio sam upustvo i ovako pise :1 Sve sto treba da uradite je da napravite zaseban folder na vasem HDD-u i da sadrzaj sa oba DVD-a prebacite u taj folder
2 This folder already contains a folder named "Setup" je uput koji ce vas kompjuter da vam postavi prilikom prebacivanja fajlova pa u tom slucaju izaberite opciju Yes to All"
3 Pokrenite instalaciju sa vaseg HD
4. Ukucajte serijski broj:
5. Kopirajte crack gdje ste igru instalirali
6. Play the game.

Poslednja izmena od moderatora:
Evo konacno instalirah i uradih sve sto je predlozeno, ali nista, opet isto izgleda da nema spasa, a igra je fenomenalna, igrao sam kod ortaka.........

Evo mozda ovo nekome pomogne, meni nije :

,,Ja sa tom igricom nisam imao nekih vecih problema, samo oko ucitavnja na pocetku, ubi boze koliko traje a hard ne vrti nista. Sad sam otrkio da treba da se iskljuci iz task manager-a rundll32 i sve radi super,intro,ucitavanje,za multiplayer ne znam. I primetio sam da to sa don't send-om se desava na ati karticama, ja imam nvidiu, mozda ovo sa rundll32 vam pomogne nesto.''

ili

,,I was having this issue on XP...

After looking through all the posts here and on other sites, I saw something that worked....go into My Computer...View System Info...Hardware....Device Manager...select Sound, Video, Game Controllers....then DISABLE Unimodem Half-Duplex Audio device....

Went back and started the game....and IT WORKS !!!!''

Srecno. z:mrgreen:

Pozdrav..imam taj problem sa COD-om,ali ni jedan na jedan od ovih nacina ne mogu da popravim igricu,sa prvim je problem jer ne znam kako da dodjem do task managera?!
A ovaj drugi ,kada udjem u Sound,Video,Game Controllers,nema ovoga "DISABLE Unimodem Half-Duplex Audio device"
Molim pomoc :worth:

Evo konacno instalirah i uradih sve sto je predlozeno, ali nista, opet isto izgleda da nema spasa, a igra je fenomenalna, igrao sam kod ortaka.........

Evo mozda ovo nekome pomogne, meni nije :

,,Ja sa tom igricom nisam imao nekih vecih problema, samo oko ucitavnja na pocetku, ubi boze koliko traje a hard ne vrti nista. Sad sam otrkio da treba da se iskljuci iz task manager-a rundll32 i sve radi super,intro,ucitavanje,za multiplayer ne znam. I primetio sam da to sa don't send-om se desava na ati karticama, ja imam nvidiu, mozda ovo sa rundll32 vam pomogne nesto.''

ili

,,I was having this issue on XP...

After looking through all the posts here and on other sites, I saw something that worked....go into My Computer...View System Info...Hardware....Device Manager...select Sound, Video, Game Controllers....then DISABLE Unimodem Half-Duplex Audio device....

Went back and started the game....and IT WORKS !!!!''

Srecno. z:mrgreen:

Pozdrav...
Imam ovaj problem sa igricom ali ne umem da ga resim ni na jedan od ova 2 nacina...sa 1. je problem sto ne mogu da dodjem do tog task bara..gde je on?
2.problem je kada udjem u Sound, Video, Game controller nema toga "DISABLE Unimodem Half-Duplex Audio device"..
Molim pomoc! :worth:

Kakva glupost od igre! Možda i najgori COD koji sam igrao, a igrao sam ih 6!
Moji saborci su potpuni idioti koji ne mogu nikoga da ubiju! Još meni samo smetaju. Uvjeren sam da bih lakše prelazio staze da nema mojih vojnika.
Neprijatelji imaju neki pik na mene! Više vole zapucati na mene nego pobiti 10 drugih mojih saboraca!
Naročito ide na živce neprekidno pojavljivanje neprijatelja ako stojiš u mjestu. A sigurno najiritantnija stvar u igri su one bombe! U 80% slučajeva ginem od bombi. Čitava igra se svodi na bježanje od njih.
Sve u svemu, teško razočaranje!

Back