ndjordje91
Ističe se
- Poruka
- 2.675

Trenutno treba da izadje novi Call Of Duty

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izasla je pre 2 dana na warezu. Izgleda da su to okacili ovi likovi sto plate da dobiju igru pre svih. Zaboravio sam kako se to zove? Jedini problem je ako ja recimo sa time idem na xbox live, popicu ban. Za komp jos nije izaslo.
Mrak na 5870 Crossfire i 8 core procesoru.
Pisaću utiske kad ga prodjem... ako ikad uspem![]()
Crkla mi 8800gts ;( Imao sam budzet od max 110e, i uzeo sam HD 5670..kontao da je dosta slabija od stare, skidao celu noc black ops da bih je probao i u prvom trenutku se razocarao, ali sad vidim da je optimizacija losa. Inace na 1280x1024 sa 2x AA,AAF full, high detaljima i ostatak ukljucen imam 30-80fps, mada bez obzira na fps secka i laguje..predjoh nekolko misija ili delova sta su vec, deluje mi okej, ali optimizacija, opet, losa.
Nekih 4 sata i eto
Ma grafika je bolja u odnosu na MW2,ali nije prenabudzena,kako se ocekuje za sledeci Crysis da ce da bude...ukratno ljudi su znali kako da naprave igricu da ne bude preterano zahtevna,da bi se sto bolje prodala...i bas su je uboli...par miliona prodatih kopija igrice je veliki uspeh i velika novcana dobit.
Jedina zamerka je taj lag koji se povremeno pojavljuje u singplayer-u i koga ima dosta u multiplayeru.