Call of Duty Black Ops

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ndjordje91

Ističe se
Poruka
2.675
pc-call-of-duty-black-ops-mezapstbc.jpg

Trenutno treba da izadje novi Call Of Duty :) , izlazi 9.Novembar

System Requirements
Processor: Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better
Memory: 2GB
Graphics: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro or better
DirectX®: DirectX® 9.0c
Hard Drive: 12GB*
Sound: DirectX® 9.0c-compatible
*Call of Duty®: Black Ops requires an initial hard drive space of approximately 24GB to download and install the game via digital download (8GB of compressed files, 8GB of decompressed files and 8GB of installed files). Upon installing the game, 16GB (compressed and decompressed files) may be deleted from the hard drive. Please make note of where the compressed and decompressed files are being saved on your hard drive in order to later locate these temporary files for removal.

Crkla mi 8800gts ;( Imao sam budzet od max 110e, i uzeo sam HD 5670..kontao da je dosta slabija od stare, skidao celu noc black ops da bih je probao i u prvom trenutku se razocarao, ali sad vidim da je optimizacija losa. Inace na 1280x1024 sa 2x AA,AAF full, high detaljima i ostatak ukljucen imam 30-80fps, mada bez obzira na fps secka i laguje..predjoh nekolko misija ili delova sta su vec, deluje mi okej, ali optimizacija, opet, losa.

Nekih 4 sata i eto

vya-test.jpg

Poslednja izmena:
Crkla mi 8800gts ;( Imao sam budzet od max 110e, i uzeo sam HD 5670..kontao da je dosta slabija od stare, skidao celu noc black ops da bih je probao i u prvom trenutku se razocarao, ali sad vidim da je optimizacija losa. Inace na 1280x1024 sa 2x AA,AAF full, high detaljima i ostatak ukljucen imam 30-80fps, mada bez obzira na fps secka i laguje..predjoh nekolko misija ili delova sta su vec, deluje mi okej, ali optimizacija, opet, losa.

Nekih 4 sata i eto

Znaci presao si je...za svega 4-5 sati...RESPECT...
Da li bi nesto posebno dodao....razlika u odnosu na Modern Warfare...poboljsanja...tvoje licno misljenje...

U principu ovo je mozda najbolja igra iz MOH i COD serijala sto se tice price (iz moje perspektive). Potpuno drugi dozivljaj, u nekim trenucima sam imao osecaj da cu dobiti izbor od kojeg ce zavisiti dalji tok igre, prica je kompleksnija od prethodnih i potpuno te navuce, a da stvar bude jos bolja, nema loading screena, od samog ulaska u igru, glavnom meniju, vec je zapocelo desavanje i lagano sve dolazi na svoje mesto. Posebno mi se svidja sto je nekako konacno uravnotezena stvar sto se tice glavnog lika - sporedni likovi / pozitivac - negativac, bar po mom ukusu, u prethodnim delovima sam vise trcao i pucao i nisam obracao paznju na imena karaktera dok sam nakon odigrane igre i dalje znao sva imena, gotovo kao odgledan film. Lagano se razvijaju od klasicnog FPS-a, i po meni je odlicno izbalansirano pucanje i prica, taman da ti ne dosadi. A i uvek nova stvar/mogucnost se pojavljuje iz misiju u misiju i uvek je neizvesno.

Veliki +, sto se u sred igre pojavljuju scene i delovi koji se u prethodnim delovima nisu pojavljivali (tipa, igras igras i kad predjes misiju sledi video etc, tako je bilo), ovde je sve uravnotezeno i stvara jos bolju atmosferu i pregled price. Grafika odlicna, posebno su me zaintegrirali detalji karaktera, specijalno u drugom delu igre, iz nekog razloga :)

Jedini minus je ovde optimizacija, imam isti broj fps-a bez obzira na rezoluciju ili detalje, a seckanje i lag u pojedinim misijama je neizbezan. Duzina igre je taman tolko koliko bi trebalo da te ne smori, a da ostavi odlican utisak...prica zatvorena, ali ima mesta za nastavak.

p.s Meni su sve moh i cod igre tamo od 2002-e ako se dobro secam, bile u fazonu One-Day-Party :) Jedino sam ovog novog Betmena od drugih igrica presao iz jednog igranja.

Poslednja izmena:
Slozio bih se sa BigMazijem oko price.
Odlicno je uradjena, igra te uvuce u pricu, kao kad citas knjigu pa jedva cekas sta ce se sljedece desiti.
Jedina mana po meni je grafika, po mom misljenju trebala je biti mnogo bolja, ova sada je na proslogodisnjem nivou, ocekivao sam vise od posljednjeg coda sto se grafike tice.

Ma grafika je bolja u odnosu na MW2,ali nije prenabudzena,kako se ocekuje za sledeci Crysis da ce da bude...ukratno ljudi su znali kako da naprave igricu da ne bude preterano zahtevna,da bi se sto bolje prodala...i bas su je uboli...par miliona prodatih kopija igrice je veliki uspeh i velika novcana dobit.

Jedina zamerka je taj lag koji se povremeno pojavljuje u singplayer-u i koga ima dosta u multiplayeru.

I tako zavrsih igru...utisak onako solidan...solidna prica...solidna duzina igrice...razocaravajuce je to sto nema dodatnih "spec ops" misija kao kod MW2...umesto toga su ubacili glupi Zombie mod...mislim lol...kad budem hteo da rokao zombije ukljucicu L4D2 i cepacu zombije.

Ma grafika je bolja u odnosu na MW2,ali nije prenabudzena,kako se ocekuje za sledeci Crysis da ce da bude...ukratno ljudi su znali kako da naprave igricu da ne bude preterano zahtevna,da bi se sto bolje prodala...i bas su je uboli...par miliona prodatih kopija igrice je veliki uspeh i velika novcana dobit.

Jedina zamerka je taj lag koji se povremeno pojavljuje u singplayer-u i koga ima dosta u multiplayeru.

Лаг и багови ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back