Call of Duty 4: Modern Warfare

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi, imam problem....
instaliram sve normalno cod 4, sve odradim posle toga.... bez i sa update-om, kada upalim igricu i krene da je ucitava, javi se error report, pa pise Sent Error Report ili Don't sent... vec poznat prozor...ima li neko ideju sta to moze biti? )

E da vam malo pomognem braco koja igrate MP... LVL 55 SA SVIM OTKLJUCHANIM!!! i nemogu da prevodim, mrzi me
btw ja nisam stavljao jer vecinu i imam otkluchano ali ko krece od nule :wink:

1. Download mpdata: http://karmarogue.com/wp-content/uploads/2007/11/mpdata
2. Go to Start -> Run-> Type regedit -> Hit Enter.
3. Go to HKEY_LOCAL_MACHINE ->Software->Activision -> Call of Duty 4
4. Double-click codkey
5. Save the key in notepad
6. Replace the key with: DL2J8PY44Q22GE4888D2
7. Press OK and close regedit.
8. Navigate to your Call of Duty 4 profile folder (typically “C:\Program
Files\Activision\Call of Duty 4 - ModernWarfare\players\profiles\
your_user_name”)
9. Back up the mpdata file and remove all the files in your user name folder.
10.Place the mpdata file you downloaded in your user name folder
11.Open the COD4 MP game and check your rank. You should now be level 55 with
all challenges, guns, and every camouflage unlocked!
12.Finally, go to Options -> Multiplayer Options -> Key Code and type your original
cd key you have saved in notepad.

strajo aj; kad' si vec od pomoci, da te pitam dal' ima neki server za 1.5 verziju...
Svaki server koji sam do sada probao ili udje pa me odmah izbaci i pise server disconected ili sifra ne valja...
A kada hocu da vidim sve servere, uopste mi cod ne izbacuje listu TT

strajo aj; kad' si vec od pomoci, da te pitam dal' ima neki server za 1.5 verziju...
Svaki server koji sam do sada probao ili udje pa me odmah izbaci i pise server disconected ili sifra ne valja...
A kada hocu da vidim sve servere, uopste mi cod ne izbacuje listu TT

има их доста, ја сам подигао са 1.4 на 1.5.....иди на gametracker.org наћи ћеш их на зилионе

update-uj PunkBuster i omoguci i njemu da izadje nesmetano na net ako imash firewall, update-ujesh PB na sledeci nachin:
skinesh ovo:
pa onda ga stavi u poseban folder bilo gde, pokreni ga, ako bilo shta pita idi na accept, ok itd... onda imash gore add game, dodash igru, i idesh na Check for Updates i to ti je to!!!
ako i dalje nece, promeni CD-KEY, opcije, multiplayer pa change cd-key!!! (mislim da promenish na neki drugi :lol: to je lutrija, treba da ubodesh neki koji nije banovan xD)
nadam se da kontash!!!

au ) odradio sam sve, sve radi perfektno...
hvala puno...lepo je videti u fps-u da imaju rankovi )
ali meni radi lose igra zbog procesora, tako da se necu puno mlatiti sa njom )
hvala jos jednom )

мени се много свиђа управо због тога, некако ми даје циљ не као Counter тамо само идем и рокам се, мислим и овде радим исто, али ранкови, изазови итд. дају неку сврху

Na kojim serverima najcesce igrate?
strajo dal' ti secka i malo...da li je cod 4 manje flexibilan kao sto je cod 1?
deluje mi da je vise timska igra (ovo sam uvek vise voleo ali je retko)
i sta je sa crosfaderom...bez toga sam "nista"....da li je ovde lakse sa nisanom ubiti? )
poz

Na kojim serverima najcesce igrate?
strajo dal' ti secka i malo...da li je cod 4 manje flexibilan kao sto je cod 1?
deluje mi da je vise timska igra (ovo sam uvek vise voleo ali je retko)
i sta je sa crosfaderom...bez toga sam "nista"....da li je ovde lakse sa nisanom ubiti? )
poz

ја имам 1.5 тако да сумњам да се некад сретнемо (ако ти немаш исту)
за тимску игру си у праву, то је у сваком погледу, наравно ако изузмеп дебиле који јуре скор

Strajo,ti mene prosto Nateravas tvojim komentarima o CoD 4 multiplayer da opet instaliram igru :lol::lol::lol: (zbog multiplayera,jer sam Singleplayer obrnuo)

E Strajo,da te pitam:Koji mi patch treba da igram na vecini servera sto si dao na tim tvojim linkovima?(sa narodnom verzijom)?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back