- Poruka
- 2.787
e to su admini neshto dirali tamo... prochitao sam na forumu! Valjda ce brzo zavrshiti... tako sam ja skontao
treba da kucaju neku komandu! A ti probaj u konzolu "sv_reconnectlimit 999" naravno bez navodnika 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ljudi, imam problem....
instaliram sve normalno cod 4, sve odradim posle toga.... bez i sa update-om, kada upalim igricu i krene da je ucitava, javi se error report, pa pise Sent Error Report ili Don't sent... vec poznat prozor...ima li neko ideju sta to moze biti? )
strajo aj; kad' si vec od pomoci, da te pitam dal' ima neki server za 1.5 verziju...
Svaki server koji sam do sada probao ili udje pa me odmah izbaci i pise server disconected ili sifra ne valja...
A kada hocu da vidim sve servere, uopste mi cod ne izbacuje listu TT
to je lutrija, treba da ubodesh neki koji nije banovan xD)au ) odradio sam sve, sve radi perfektno...
hvala puno...lepo je videti u fps-u da imaju rankovi )
ali meni radi lose igra zbog procesora, tako da se necu puno mlatiti sa njom )
hvala jos jednom )
Na kojim serverima najcesce igrate?
strajo dal' ti secka i malo...da li je cod 4 manje flexibilan kao sto je cod 1?
deluje mi da je vise timska igra (ovo sam uvek vise voleo ali je retko)
i sta je sa crosfaderom...bez toga sam "nista"....da li je ovde lakse sa nisanom ubiti? )
poz
(ако ти
за тимску игру си у праву, то је у сваком погледу, наравно ако изузмеп дебиле који јуре скор

(zbog multiplayera,jer sam Singleplayer obrnuo)