Call of Duty 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ууу игра је одлична ја се заглавио у Стаљинграду треба да уништим нека 3 Панцера....много је добра игра.......дефинитивно има шта да радим наредних пар дана.....

Da igra je legendarna,mada sam CoD 2 poprilicno davno presao sad sam uzeo da prelazim ali ovaj put na VETERANU,mnogo je zanimljivije onako ranije dok sam igrao na najlaksem i na regular udjes medju 20 ljudi i sve ih pobijes:sad:.Ovako mnogo vise uzivam:p

Igra je Odlichna. Jedan of retkih FPS-ova koji mi se dopao:D Igrao sam neki put na netu sa "narodnom" verzijom na vecini servera. Uglavnom sam igrao na nekom nemachkom serveru gde sam ih przhio ( Slayer|Serbia 60+ killova za tim od 100;) ). Sada sam puno zaboravio ali se mozhda vratim pikanju.

Igra je Odlichna. Jedan of retkih FPS-ova koji mi se dopao:D Igrao sam neki put na netu sa "narodnom" verzijom na vecini servera. Uglavnom sam igrao na nekom nemachkom serveru gde sam ih przhio ( Slayer|Serbia 60+ killova za tim od 100;) ). Sada sam puno zaboravio ali se mozhda vratim pikanju.

Eto ako se odlucis da igras preko neta dacu ti servere...na koim ja igram pa cemo da se pucamo...:grin:

е за све који мисле ово да играју имам један предлог/савет од оружја кад год можете узимајте МР40 (популарни шмајсер њега има колко оћете) и ВАR (по мени много добра ствар прецизан као снајпер а још 20 метака у шанжеру), волео бих да чујем и ваше омиљене комбинације...

ja je прешао јутрос (болестан сам па не идем у школу)....било лепо док је трајало....свака им част за кампању у пустињи баш је некако "освежила" прежвакане мисија (Стаљинград, Дан-Д...)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back