totsi
Domaćin
- Poruka
- 3.126
ni blizu, spominjala si suva rebarca e pa i ovo je sušeno...ali ribaKrompir paprikaš sa knedlama?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ni blizu, spominjala si suva rebarca e pa i ovo je sušeno...ali ribaKrompir paprikaš sa knedlama?
Bizetić je genije da iskarikira obrazac izvornih pesamaЗа тебе нисам знала, зато помислих да је он![]()
Takoe!tako je edo, sve za kalimero a kalimero ni za šta!
borba a ne skidanje gaća da nam ga tura kako se kome digne e pa neće da može mafijo krstarička!
Ne gledam TV (programe). Gledam u TV, i to upaljen, ali je skoro uvek neki striming
Ако ако, брзо ће да побегну па се вратиPostaje gužva.. ja ću da zbrišem negde u neku pustinju gde mogu sam da pričam sa sobom... i sa ludom Nastom.
![]()
Ок, али ова је баш стара башNe gledam TV (programe). Gledam u TV, i to upaljen, ali je skoro uvek neki striming
ti me podsećaš na talijane, hrabro su ratovali sve dok se nije zapucalo a onda utekoše u samo dno čizme tamo de dođu prstiPostaje gužva.. ja ću da zbrišem negde u neku pustinju gde mogu sam da pričam sa sobom... i sa ludom Nastom.
![]()
Јесте, али то је увек ход по ивициBizetić je genije da iskarikira obrazac izvornih pesama
Ne znam kako mi je promaklo. Možda sam, kao overeni šovinistaОк, али ова је баш стара баш
U anglosaksonskom svetu ima izreka "acquired taste", prevodi se kao "stečen ukus" mada mi to slabo koristimo. Značenje je otprilike "to samo majka može da voli"Јесте, али то је увек ход по ивици
Воли ко мајка ретардирано дете.U anglosaksonskom svetu ima izreka "acquired taste", prevodi se kao "stečen ukus" mada mi to slabo koristimo. Značenje je otprilike "to samo majka može da voli"![]()
Па јесте насловна, али већина су мушки ликови. Баш добриNe znam kako mi je promaklo. Možda sam, kao overeni šovinista, isprekakao jer je glavna uloga ženska?
Čolin 189ti albumdođi u kalimero kafe
na kriglu piva il' dv'je
ovde je počelo sve
dođi u kalimero kafe
na kog se ložiš od njih?Па јесте насловна, али већина су мушки ликови. Баш добри
Čolin 189ti album
Sad kad vidim koliko je stara serija, možda sam i nekad gledao. Mislim, likovi su mi poznati.Па јесте насловна, али већина су мушки ликови. Баш добри
Лези на софу.na kog se ložiš od njih?
Гледала сам касније гомилу серија о адвокатима, али они су имали баш напредан концепт, зато ми је најдражаSad kad vidim koliko je stara serija, možda sam i nekad gledao. Mislim, likovi su mi poznati.
Skoro sam gledao par serija, i dobre su.
Recimo Lincoln Lawyer, ili Suits
Унисекс тоалет, даљински за пуштање водеJao da
Oni su stalno nešto igrali tamo
Cool
Tačno ćeš da me nateraš da pogledamГледала сам касније гомилу серија о адвокатима, али они су имали баш напредан концепт, зато ми је најдража