Kafić Calimero caffe

Gledala si Got??
Јамачно. Почела од 6. сезоне, одгладала уназад све за 10 дана, таман да стигнем на 7. и годину дана чекала 8. сезону и рекла никад више

game of thrones fire GIF

To je jedna od serija prema kojoj imam apriori stav da mi se ne gleda
Па ја сам га имала 5 година. И силом прилика била везана за кућу, дете ували флешку у ТВ и тако почнем. Није ми жао, готово све сезоне су одличне, осим последње.

Zato što si nestrpljiva da vidiš šta će da bude na kraju pa onda bindž gledanje?
Није нестрпљење, немам континуитет боравка на једном месту.
Лети не гледам ништа, користим време да боравим напољу, уђем само да спавам.
Не знам више где живим, или не понесем комп или немам ТВ и тако...
Последње што сам почела је
И сад ми жао што нисам даље гледала.

Obzirom da su je svi hvalili, odlučim da je pogledam, nekoliko godina kasnije, i povraćalo mi se nakon 5 minuta. "Nisam moga da izdržim duže". Nikada mi više nije palo na pamet da probam
Е да...мене је дете терало неколико пута и исто као ти, буквално тај почетак тако одбојан, безвезан и нисам хтела.
Једва сам ту прву епизоду погледала после 5 година, али крај прве епизоде, толико шокира да МОРАШ да погледаш другу и онда си већ унутра. Готово.
Дакле ја као хејтер тог жанра уопште, одгледам све!

Е да...мене је дете терало неколико пута и исто као ти, буквално тај почетак тако одбојан, безвезан и нисам хтела.
Једва сам ту прву епизоду погледала после 5 година, али крај прве епизоде, толико шокира да МОРАШ да погледаш другу и онда си већ унутра. Готово.
Дакле ја као хејтер тог жанра уопште, одгледам све!
Serija Nemanjići je napravljena po tom uzorku. Kao što mi je dijalog i glupe fore smetao u Nemanjićima, tako mi smeta i u ovoj

Serija Nemanjići je napravljena po tom uzorku. Kao što mi je dijalog i glupe fore smetao u Nemanjićima, tako mi smeta i u ovoj
Ма какви Немањићи, то је Бјела хтео да направи у фазону ГОТ а ови су направили спрдњу.
Мени је посебно занимљиво што ГОТ нису познати глумци, неки од најбољих европских глумаца су ангажовани. Дански, британски...прича је одлична, заплети...
Моје дете је заправо читало књигу пре него је серија снимљена, каже да је одлична. Рекох да нисам фан фнтастике?
😆

Није нестрпљење, немам континуитет боравка на једном месту.
Лети не гледам ништа, користим време да боравим напољу, уђем само да спавам.
Не знам више где живим, или не понесем комп или немам ТВ и тако...
Последње што сам почела је
И сад ми жао што нисам даље гледала.
Mladog Papu dugo planiram da odgledam, nikako da stignem.

Back