totsi
Ističe se
- Poruka
- 2.936
al ga voliš pa to nisu istine
pivo mislim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
al ga voliš pa to nisu istine
A jesi gledala ovoГледала сам касније гомилу серија о адвокатима, али они су имали баш напредан концепт, зато ми је најдража
Нисам. Од ГоТ сам престала да гледам серије. А реално и немам временаA jesi gledala ovo
Gledala si Got??
Sudijin sin slučajno ubio nekoga. Dal će da nadvlada otac ili sudijaНисам. Од ГоТ сам престала да гледам серије. А реално и немам времена
Јамачно. Почела од 6. сезоне, одгладала уназад све за 10 дана, таман да стигнем на 7. и годину дана чекала 8. сезону и рекла никад вишеGledala si Got??
To je jedna od serija prema kojoj imam apriori stav da mi se ne gledaЈамачно. Почела од 6. сезоне, одгладала уназад све за 10 дана, таман да стигнем на 7. и годину дана чекала 8. сезону и рекла никад више
![]()
Могу филм да гледам, серије не. Верујем да је добра прича, погледала сам трејлер.Sudijin sin slučajno ubio nekoga. Dal će da nadvlada otac ili sudija
Па ја сам га имала 5 година. И силом прилика била везана за кућу, дете ували флешку у ТВ и тако почнем. Није ми жао, готово све сезоне су одличне, осим последње.To je jedna od serija prema kojoj imam apriori stav da mi se ne gleda
Zato što si nestrpljiva da vidiš šta će da bude na kraju pa onda bindž gledanje?Могу филм да гледам, серије не. Верујем да је добра прича, погледала сам трејлер.
Obzirom da su je svi hvalili, odlučim da je pogledam, nekoliko godina kasnije, i povraćalo mi se nakon 5 minuta. "Nisam moga da izdržim duže". Nikada mi više nije palo na pamet da probamTo je jedna od serija prema kojoj imam apriori stav da mi se ne gleda
Није нестрпљење, немам континуитет боравка на једном месту.Zato što si nestrpljiva da vidiš šta će da bude na kraju pa onda bindž gledanje?
Čuj 5, je l si pola čoveka ili štaЋевапи савршени. Прасе сам, знам !
Појела 5 нисам тотално алава![]()
Kurt se mučen, Bog da mu dušu prosti, u grobu prevrćeSmells like tab spirit
Е да...мене је дете терало неколико пута и исто као ти, буквално тај почетак тако одбојан, безвезан и нисам хтела.Obzirom da su je svi hvalili, odlučim da je pogledam, nekoliko godina kasnije, i povraćalo mi se nakon 5 minuta. "Nisam moga da izdržim duže". Nikada mi više nije palo na pamet da probam
Па и ручала сам роштиљ! Убиће ме ова хранаČuj 5, je l si pola čoveka ili šta
Zar nije značenje da je to nešto što se vremenom zavoliU anglosaksonskom svetu ima izreka "acquired taste", prevodi se kao "stečen ukus" mada mi to slabo koristimo. Značenje je otprilike "to samo majka može da voli"![]()
Serija Nemanjići je napravljena po tom uzorku. Kao što mi je dijalog i glupe fore smetao u Nemanjićima, tako mi smeta i u ovojЕ да...мене је дете терало неколико пута и исто као ти, буквално тај почетак тако одбојан, безвезан и нисам хтела.
Једва сам ту прву епизоду погледала после 5 година, али крај прве епизоде, толико шокира да МОРАШ да погледаш другу и онда си већ унутра. Готово.
Дакле ја као хејтер тог жанра уопште, одгледам све!
Meni se gleda al mi se ne daTo je jedna od serija prema kojoj imam apriori stav da mi se ne gleda
Ма какви Немањићи, то је Бјела хтео да направи у фазону ГОТ а ови су направили спрдњу.Serija Nemanjići je napravljena po tom uzorku. Kao što mi je dijalog i glupe fore smetao u Nemanjićima, tako mi smeta i u ovoj
Mladog Papu dugo planiram da odgledam, nikako da stignem.Није нестрпљење, немам континуитет боравка на једном месту.
Лети не гледам ништа, користим време да боравим напољу, уђем само да спавам.
Не знам више где живим, или не понесем комп или немам ТВ и тако...
Последње што сам почела је
И сад ми жао што нисам даље гледала.
Е прејако је да се на три стране правдам што сам гледала ГОТ!Meni se gleda al mi se ne da
Баш ми се допала, одгледала сам свега 5,6 епизода, једном ћу да довршим.Mladog Papu dugo planiram da odgledam, nikako da stignem.