- Poruka
- 55.085
Сви су добродошли. Твој осећај је само твојosećam se kao padobranac kad posetim ovu temu, ne znam da li to više da radim i da li sam dobrodošao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сви су добродошли. Твој осећај је само твојosećam se kao padobranac kad posetim ovu temu, ne znam da li to više da radim i da li sam dobrodošao.
OBOŽAVAMMoraš prvo da nam kažeš jel voliš sise ili ne.. Mislim da puno zavisi od tog odgovora.
Ето почетне тачкеOBOŽAVAM
znači sise na videlo. nemojte da puno čekamo. neki i rade ujutro.Ето почетне тачке![]()
Primljen si.OBOŽAVAM
kakva stvarčuga, sačuvaj me bože
Aman breosećam se kao padobranac kad posetim ovu temu, ne znam da li to više da radim i da li sam dobrodošao.
Koja tema?skrenuli ste temu a imala je potencijala

Zašto su moje riječi u bijeloj boi?Sa sve komentarima, od kojih je najjači jedan u vjezi jednog člana foruma
kakva stvarčuga, sačuvaj me bože
kad dotična forumašica trčeKoja tema?
A to?kad dotična forumašica trče
Ona je freemason. Ovo je tajna poruka. Ne pitaj sve. Nekad je bolje da ne znas.Zašto su moje riječi u bijeloj boi?
E dobroOna je freemason. Ovo je tajna poruka. Ne pitaj sve. Nekad je bolje da ne znas.
Zaboravih što sam te stavila na ignore al si me sad podsetio da ne virkam šta pišu članovi sa "the" listezabezeknjuje nas to šta bi voleli videti to tvoje trčanje jer ovako ne možemo baš predočiti. to lupkanje. po faci.
Pa nisu tvojeZašto su moje riječi u bijeloj boi?

Po tu cijenu bi i hebrejski učio.Научићемо те, мораш ако оћеш поп да будеш!![]()