totsi
Ističe se
- Poruka
- 2.803
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
radije namaži ljutu papriku od 100 000 skovilaSalim se. Ti si dobra mozes na leba da se mazes![]()
koga ćeš zblokirati ako nije tajna?И да ли ће Ната први пут потражити игнор опцију...![]()
Тебе, јамачноkoga ćeš zblokirati ako nije tajna?
Уствари не, зар се ти не повлачиш са форума?koga ćeš zblokirati ako nije tajna?
Pinochet je zauzeta i dečko joj je mnogo ljubomoran.nećemo da se bijemo. ako je vaša, vaša je.
ja ću onda uzeti pinochet...a po mojoj proceni i ćurkica je brzo gotova.
jesmo sad ok bez tenzija?
Ko te ter'o...sad nas trpi. Mada... nismo mi tako loši. Ješni jesmo ali loši nismoOvo je bilo mnogo bolje mesto kad sam samo ja pisao na njemu![]()
Ja jela kiseli kupus jučeВреме је такорећи сарма.
А ја још једем парадајз
Ja isto samo onaj dvobojni
Нисам баш са киселим купусом у односима, могу сарму, могу подварак али не пожелим, баш реткоJa jela kiseli kupus juče
A jedem i paradajz
Podvarak ne jedem jer je mastanНисам баш са киселим купусом у односима, могу сарму, могу подварак али не пожелим, баш ретко
Па сад кад тако кажеш, изгледа да га и могу само ако је мастанPodvarak ne jedem jer je mastan
Kiseli kupus obožavam
I kupus salatu
Pa takav je, to je podvarakПа сад кад тако кажеш, изгледа да га и могу само ако је мастан![]()
Imaš cele filmove na YTГледа ми се неки филм, али немам на шта
Дебил сам. Гледаћу кинеза како прави некакве кинеске андрмоље
Имам само телефон. Нисам понела компић, да јесам могла бих и на тв и тако..Imaš cele filmove na YT
Ja mogu i na telefonu da gledamИмам само телефон. Нисам понела компић, да јесам могла бих и на тв и тако..
Знамо да сам кретен.
Не могу, сметају ми очалеJa mogu i na telefonu da gledam![]()