- Poruka
- 82.146
Tamo mi je polukoncertni i tegle sa zimnicom i džemovimaДеловало је помало чудно, но нисам се надала да поседује шпајз! Иначе...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tamo mi je polukoncertni i tegle sa zimnicom i džemovimaДеловало је помало чудно, но нисам се надала да поседује шпајз! Иначе...
Ти се то надаш ми никад више нећемо доћиTamo mi je polukoncertni i tegle sa zimnicom i džemovima
Мудро. Пензија се не чека, свакако једном дође а до тадMmm..neee... cekam neke vaznije stvari![]()
Teško, eto kako.Kako bi tek branio med da je neko ušao u špajz
![]()
U zabludi je.Ти се то надаш ми никад више нећемо доћи![]()
Treba mi jedno deset dana da majstori stave bravu na frizider i sifru na spajz.. pa posle moze.![]()
Tako'eНе знам да ли је податак тачан, али на мене то сазнање делује стимулативно, да живот упалим на мах
Ма не бре, донеси код мене, имам места колко оћеш!hmm Kod komšinice u podrum.. što su ti žene čega se one sve sete...![]()
Tako na max ljudi ne izdrze dugo pa samo 8% doceka penziju..Не знам да ли је податак тачан, али на мене то сазнање делује стимулативно, да живот упалим на мах
Imam i ja garažu!!!!Ма не бре, донеси код мене, имам места колко оћеш!
Наћи ћемо и комшијуJedino da ga preseliš u podrum...komšijski.
Ал су макар живели на мах утата!Tako na max ljudi ne izdrze dugo pa samo 8% doceka penziju..![]()
Vel'keKolike su vam te garaže?![]()
За концертни и 3 м полица са зимницомKolike su vam te garaže?![]()
Sada jedi tuđeJa sam sve pojela šta sam imala![]()
Termitocchio.Sada jedi tuđe
Мислиш да се није већ досетилаSada jedi tuđe