- Poruka
- 27.385
I ja sam ali ja nemam gde da ga vozimСпремила сам бицикло. Допумпане гуме, подмазан, опран.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam ali ja nemam gde da ga vozimСпремила сам бицикло. Допумпане гуме, подмазан, опран.![]()
To je razlog za radost a ne kukanjeRačunala sam danas - obrni okreni, kao što sam ti i rekla - ima još 15 godina da giljam![]()
Pa hoću da odem u penziju i da radim š'a ja 'oću!Престаните да чекате пензију, јбт!
Mislim da mi je ovaj smajli dana![]()
Престаните да чекате пензију, јбт!
Spremala si hranu za biciklo?Ја сам радила до сад, спремала храну, бицикло, јела..нисам пензионашила!
Srećom da mi je med bio u špajzu a ne u frižideru inače bi mi i to pojeli..Ja sam sve pojela šta sam imala![]()
Jel može i Waterfall sa nama?
За дете. Осетио се невољено јер није остало ништа од јуче за њега.Spremala si hranu za biciklo?![]()
И ти чекаш пензију?
Само ако хоће.Jel može i Waterfall sa nama?![]()
Sreća tvoja što ja nisam znala gde ti je špajz!Srećom da mi je med bio u špajzu a ne u frižideru inače bi mi i to pojeli..![]()
Зато си стајао у ходнику, бранио шпајз! Аха!Srećom da mi je med bio u špajzu a ne u frižideru inače bi mi i to pojeli..![]()
Mmm..neee... cekam neke vaznije stvariИ ти чекаш пензију?![]()
Nece... Nisam krivaСамо ако хоће.![]()
"Da da, tu je prekidač" - Branio ga je telom!!!Зато си стајао у ходнику, бранио шпајз! Аха!
Деловало је помало чудно, но нисам се надала да поседује шпајз! Иначе..."Da da, tu je prekidač" - Branio ga je telom!!!