- Poruka
- 27.397
A ha.Znači moram da uzvratim gosto primstvo
Ok
Mada ti si pozivao ali ja nisam mogla da dođem.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ha.Znači moram da uzvratim gosto primstvo
Ok
Jeste konj se nije poneo kao domaćin.. nema smisla da lažete narod.. znam da sam nagativacSamo da demantujem sve laži koje su napisate ovde
Ja kad nemam hleba mažem euro krem na pršutu.Nema veze što ja nemam šta da jedem meni je drago da sam ih ugostio i nahranio.. i nahranio i nahranio.Ja ću da jedem neki drugi dan.
Nagativac dabomeJeste konj se nije poneo kao domaćin.. nema smisla da lažete narod.. znam da sam nagativac![]()
Морале смо да отворимо прозоре да не магле стакла и одувало нам пешкире код Равнога гајаŠalim se.. morao sam da ih nahranim i okupam i isfeniram sve. Valjda su skinule peškire sa glave na pola puta kako sam im rekao..
Ко то каже ко то лаже, било нам је баш лепо. ХвалаJeste konj se nije poneo kao domaćin.. nema smisla da lažete narod.. znam da sam nagativac![]()
Niški letnji dvorac?
na se za sta sluzi maa saturnlofi deep i Tanerelle mogu uvek
Računala sam danas - obrni okreni, kao što sam ti i rekla - ima još 15 godina da giljamBlago tebi ja moram da guram do penzije![]()