Kafić Calimero caffe

Ahahhaha
Veruj mi ne radim previše
Ali mi dobro dođe ovaj dodatni poso
Hvala Bogu
Reklamirao bih ovde koji je kafić ali pravila su drugačija 🤭🤣
Вала ћу ти једном доћ да закерам, онај мартини са краставцем да пијем!
Или Монтенегро јооој како је то добро! 🥰

Ако неко зна нека напише, зашто дим од спирале против комараца иде на мене где год јбн спиралу ставила?
Јебено чади у мене као да сам ЈА комарац! :azdaja:

Komarius smokum est.

Dakle razlog sto dim ide na tebe je da se radi o vezi izmedju spirale i tebe koja na neki nacin podsvesno izabrana od strane tebe posto spirala nema tu moc. Da ti ne mislis o tome kako dim ide na tebe dim ne bi isao na tebe. Dakle ti privlacis dim svojim mislenim radijusima. Dakle sve je u glavi i zivot je iluzija :) Drugi razlog je sto duhovi poginulih komaraca traze balans u svetu i zele da upotrebe oruzije koje si ti upotrebila protiv njih na tebi. Radi se o uzrocno posledicnoj vezi. Kako zracis tako i privlacis. No ne treba brinuti jer zivot je izluzija. I kao trece.. zivot je iluzija. Komarci i spirala ne postoje. Kao ni mi. Sve je samo magla i.. dim.

na ifra crvenom se vidi da tvoje telo zagreva vazduh i onda je oko nje ređi,veći razmak između molekula,pa logično se stvara kretanje gušćeg ka ređem i tako se stvara tok vazduha oko nje,kao oko ta peći zimi,i dim samo pokazuje tok strujanja oko tebe,zato pare struje oko vlasti:rotf::rotf:

Back