- Poruka
- 53.751
Jeste to mi je Penelopa spremala dok se nije Odisej vratio. Bas su bile bahanalije dok nije on dosao.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste to mi je Penelopa spremala dok se nije Odisej vratio. Bas su bile bahanalije dok nije on dosao.

a de je jarac?

TamoDe ste ljudi![]()
Ja sam onamoTamo
Ti?

Konj_A: Kako kakiš.Tamo, ovamo.. sve vam je to isto. Ja ne postoji pa samim tim i njegova lokacija. Sve je jedno. Život je iluzija. Mi smo samo polja energije koje plešu za sebe.
Lepo rečeno. Kad bismo život shvatali manje lično to bi bilo sjajno.Tamo, onamo.. sve vam je to isto. Ja ne postoji pa samim tim i njegova lokacija. Sve je jedno. Život je iluzija. Mi smo samo polja energije koje plešu za sebe.
Da.. kako sad mogu da jedem giros na Kefaloniji ako ja i ne postojimLepo rečeno. Kad bismo život shvatali manje lično to bi bilo sjajno.

IjaoooooVenera u Devici gazi sitnim nogama. Kaže kvatna astrologija za nas device.
Ok.
Gazi gazi mala sitno nožicama.
To sam se ja zezao, ako nađem djevojku, pjevaću joj "ajm jor pines, ajm jor fajer...."You're my Venus, I'm your fire
At your desire
Је је, ово моје непостојеће ја пије фихDa.. kako sad mogu da jedem giros na Kefaloniji ako ja i ne postojim
I Nata i Pinokio se lazu nisu ni svesne svoje nesvesti![]()