- Poruka
- 53.960
Kad se ide na Melisani?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad se ide na Melisani?

Феноменално је. Заиста је посебан доживљај. Оно што бих ја поправила је да постоји платформа да се задржиш мало дуже унутра, овако је 15 минута у чамцу, прелепо али просто мало.
ijaoo koliko sam mastao o tome...
i? kakvi su utisci?

Замало. Ал нисам се утопила.Jel ste videli utopljenu nimfu?

Кад дођемо погледаћеш све фоткеJel ste videli utopljenu nimfu?

Kad dodjete gledacu u sopsku salatu i cevape kakve crne fotkeКад дођемо погледаћеш све фотке

Тачно ћу да одем пре тебе, све идем корак испредDobro. Ne preostaje mi ništa drugo nego da čekam twix izvlacenje za Tokio i Kjoto

Не, овде није дозвољено купање и то је мана. Али превише људи долази, мали је то простор па је разумљивоDal dozvoljavaju da se kupate? Ja sam se kupao u plavim pecinama na zakintosu.. vecina turista vide pecine samo sa broda cak i ne ulaze unutra.
Онда си добар кандидат за неку нову авантуру.Dal dozvoljavaju da se kupate? Ja sam se kupao u plavim pecinama na zakintosu.. vecina turista vide pecine samo sa broda cak i ne ulaze unutra.

Čuje vidi predosjeća.Мислиш, чује

Ma da. Život je nepravda.ТАман смо мало на плажу, па вечера па шопинговање сувенирчића..опет супер
Кефалонија има нешто што месна пита, уствари је као пилав са јагњетином испечен у тесту. ЗанимљивоAl imaju i dobra vina. I maslinovo ulje samo njega da jedes sa hlebom.
Jeste to mi je Penelopa spremala dok se nije Odisej vratio. Bas su bile bahanalije dok nije on dosao.Кефалонија има нешто што месна пита, уствари је као пилав са јагњетином испечен у тесту. Занимљиво