totsi
Domaćin
- Poruka
- 4.531
msm da je ona više zimski tip. kolibu negde u brdo, peć na drva i tona iscepanih drva.Waterfall da mrdne iz kuce i na leto ode u sumu gde ima jezero i kuca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
msm da je ona više zimski tip. kolibu negde u brdo, peć na drva i tona iscepanih drva.Waterfall da mrdne iz kuce i na leto ode u sumu gde ima jezero i kuca.
Moze ce ona da iscepa drva.. otkud ta diskriminacija...msm da je ona više zimski tip. kolibu negde u brdo, peć na drva i tona iscepanih drva.
ne kužim te vaše greta gabro gifove budite kokretniji
U celibatu sam. Svake noci molim se bogovima pralina i bombonjera da me uzmu pod svoje. Ovako vise ne ide.konj prepao sam se za tebe desi
Ne preteruj... Ja sam nezna zena...i ne toliko jaka da cepam drva...Moze ce ona da iscepa drva.. otkud ta diskriminacija...

ti i edo će da cepate a ona će skuha kafu i ručak za nas trojicuMoze ce ona da iscepa drva.. otkud ta diskriminacija...

to je aluzija na sex kako ne razumes... recimo bet dejvis je u stvati bat dejvis.. bat kao doope..ne kužim te vaše greta gabro gifove budite kokretniji
Prevelika guzva je.. jamogu da pripalim hepo kocku..ti i edo će da cepate a ona će skuha kafu i ručak za nas trojicu![]()
meni se čini kao da pada u nesvest a ne da joj je do sexato je aluzija na sex kako ne razumes... recimo bet dejvis je u stvati bat dejvis.. bat kao doope..
ne kužim te vaše greta gabro gifove budite kokretniji
Ti ko da nikad nisi pao u nesvest od sexa...meni se čini kao da pada u nesvest a ne da joj je do sexa
ti i edo će da cepate a ona će skuha kafu i ručak za nas trojicu![]()
zadaci su podeljeni.Prevelika guzva je.. jamogu da pripalim hepo kocku..
Ovako si i Natali oteraozadaci su podeljeni.
u nekoj drugoj prilici ćeš imati neku funkciju.
a sad cepaj i ćuti.

tako? onda je stvarno od šećeraOvako si i Natali oterao![]()

tenzije koje dodžu sa konjemMislila sam da je ovo pdf opusti se...a ne...ne opustaj se nikad...
pa ne ali edo ovo edo onoNevino optuzena da sam se ''prikacila'' za Edmunda...