totsi
Domaćin
- Poruka
- 4.325
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da
Po sltilu pisanja?full si mi poznat
Ja jes da lečim po kućama ali sam nažalos nedostupan.Дакле, боли ме глава без изгледа да престане убрзо. @Nervirator , мишљење?
Има, ставим гумену бодљикаву лоптицу на зид па се гурам са њом по зиду.Ako imas da se nađe neko da ti izmasira vratne žile i naročito tu odma ispod lobanje na vratu...

Неки онлајн курс за доступне можда?Ja jes da lečim po kućama ali sam nažalos nedostupan.

"Traži se dobar izlečivač ženske glavobolje. Uslugu da pruža po kućama."Неки онлајн курс за доступне можда?![]()
Да да, само ми треба више клонова за сваку државу и град по један."Traži se dobar izlečivač ženske glavobolje. Uslugu da pruža po kućama."

Ti daj oglasДа да, само ми треба више клонова за сваку државу и град по један.![]()
Ма отићи ћу код лекара ипак.Ti daj oglas
"Obilazim gradove i države sa ženskom glavoboljom. Traži se lokalni izlečitelj, ili barem ublaživač"
Ako te baš jako boli, a lekovi ne pomažu, onda idi. Ne čekaj. naročito ako te boli i vrat.Ма отићи ћу код лекара ипак.