- Poruka
- 18.168
A šta fali gđi Kim moliću lepoOko šišanja , vidim da sam se urnisala i imam neočekivane kratke krajeve gore. Izgledam ko
Pogledajte prilog 1815332
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta fali gđi Kim moliću lepoOko šišanja , vidim da sam se urnisala i imam neočekivane kratke krajeve gore. Izgledam ko
elena eleniak?Oko šišanja , vidim da sam se urnisala i imam neočekivane kratke krajeve gore. Izgledam ko

Ај и мене овако ошишај, ако ће ти бити лакшеOko šišanja , vidim da sam se urnisala i imam neočekivane kratke krajeve gore. Izgledam ko
Мене не тагуј више, нећу да се играм

neću vas tagovati ok, al onda se sami javljajte ovde. nema vas celi dan nezm šta da radim dal' da zovem policiju ili interpol.Мене не тагуј више, нећу да се играм![]()
Ко је тебе поставио за васпитачицу?neću vas tagovati ok, al onda se sami javljajte ovde. nema vas celi dan nezm šta da radim dal' da zovem policiju ili interpol.
Ili da prošetaš i do drugih kafananeću vas tagovati ok, al onda se sami javljajte ovde. nema vas celi dan nezm šta da radim dal' da zovem policiju ili interpol.
bio sam u jednoj drugoj kafani pa me tamo forumašica lapsi izprijavljivala (bezrazložno)Ili da prošetaš i do drugih kafana
Зар ниси дошао због натеbio sam u jednoj drugoj kafani pa ne tamo forumašica lapsi izprijavljivala (bezrazložno)
onda sam negde na krsti naleteo na edmunda. odmah na prvu mi je delovao duhovit i inteligentan pa sam za njim došao ovde. tako je sad ovo moja kafana, znaš roki.

natu sam tu sreo. a došao sam zbog edmunda. malo si pobrkala. samo nema više ni nate ni vi vas ostslih.Зар ниси дошао због нате![]()
Заебавам се, нека си добар је едоnatu sam tu sreo. a došao sam zbog edmunda. malo si pobrkala. samo nema više ni nate ni vi vas ostslih.
Nisam znala.bio sam u jednoj drugoj kafani pa me tamo forumašica lapsi izprijavljivala (bezrazložno)
onda sam negde na krsti naleteo na edmunda. odmah na prvu mi je delovao duhovit i inteligentan pa sam za njim došao ovde. tako je sad ovo moja kafana, znaš roki.
a de je sad toNisam znala.
Ja se najbolje osećam međ Moljcima i pod dudom, volem i ovde da dođem
Nese brineš ak me nema.
Kafana kod smrznutog eskimaa de je sad to
uzmi me za ruku i povedi meKafana kod smrznutog eskima
Priče iz prošlog veka
Verovatno sutra, sad odoh na spavanje.uzmi me za ruku i povedi me