- Poruka
- 82.008
Srediću ja to. Imam prijatelje po celom svetu. Vaše je samo da podignemo malo fond za intervencije čim dignemo naknadu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Имам и то, остало ономад од затвореног кафеа, само докуцамо 2.Na žalost... moraju da budu da atestom.
Материјалисто!Srediću ja to. Imam prijatelje po celom svetu. Vaše je samo da podignemo malo fond za intervencije čim dignemo naknadu.
Moraju da budu novi tip. A ne stari. Takva su pravila sad ja ih nisam izmisljao. Ali nasao sam jedna jeftina na Tenerifima... videcemo nesto.Имам и то, остало ономад од затвореног кафеа, само докуцамо 2.
Ја ћу то, ти само уживај.
Јао, ја док укапирам хахахахахахаNemoj ko Zorica Marković
"Genetics"
Sutra Svrati to "Calimera" ako hoćeš
![]()
To je poslednje o cemu mislim. Jel vama stalo da sredimo to ili ne... sta ako izbije pozar i dese se neke zrtve. Zivot nema cenu!Материјалисто!
Пу пу пу , далеко било...To je poslednje o cemu mislim. Jel vama stalo da stredimo to ili ne... sta ako izbije pozar i dese se neke zrtve. Zivot nema cenu!
Bez obavezaЈао, ја док укапирам хахахахахаха
Не знам, сутра ће бити ултра дан. Од свитања до.....
ne volim sa parama teškom mukom uzimam to.. ali ajde kad sam već prjedsednik.Пу пу пу , далеко било...
Ок, набави ти све, даћемо ти лову.
Da si rekao pekmez od sljiva pa i nekakoBez obaveza
Samo kažem
Stigla domaća šljiva![]()
Pa kad nema domaćih palačinaka u znoju pečenih....Da si rekao pekmez od sljiva pa i nekako![]()
ИњаоооStigla domaća šljiva![]()
Iz ŠabacaИњаооо
A znam toNe pecem palacinke od kad su me ujeli pa sam lupio po glavi tiganjem nekog![]()
Купићемо ти палачинкару за насеље у бунгалов.Ne pecem palacinke od kad su me ujeli pa sam lupio po glavi tiganjem nekog![]()
Uz ovo je ******** safeКупићемо ти палачинкару за насеље у бунгалов.
Pogledajte prilog 1800898
Зар те то чуди? Таб има бар 231 тему о њему, зар би га заборавио да цензурише?B low j ob je ladno cenzurisan