- Poruka
- 82.466
Mi smo ovako čistili nosiće. Napuniš 5 špriceva od 5ml fiziološkim, pelenu u krilo i ajmo. Pre toga moraš da zasmeješ dete ili da ga animiraš jer je delotvornije.
Eeee kada se setim.
Kako ste?
Čudan dan... Težak... Meni težak x 3...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi smo ovako čistili nosiće. Napuniš 5 špriceva od 5ml fiziološkim, pelenu u krilo i ajmo. Pre toga moraš da zasmeješ dete ili da ga animiraš jer je delotvornije.
Eeee kada se setim.
Kako ste?

I ja sam ti slicno govorila ali izgleda da nisam autoritarnaBaš zato što sam im frend su rekle ovo
Prijateljski odnos imamo

Iskoristi svoje super moci.I ja sam ti slicno govorila ali izgleda da nisam autoritarna![]()
ja ovo prvi put vidim na ytMi smo ovako čistili nosiće. Napuniš 5 špriceva od 5ml fiziološkim, pelenu u krilo i ajmo. Pre toga moraš da zasmeješ dete ili da ga animiraš jer je delotvornije.
Eeee kada se setim.
Kako ste?
Nama je lekar pokazao.ja ovo prvi put vidim na yt
I ja moram u nabavku ali nikako da se nakanim.Dobar dan svima.
Vratio sam se sa pijace,bio sam u nabavku.Sada pocinjem da spremam rucak,pa popodne malo odmaram,onda uvece, izlazak negde sa prijateljima.
A vi kako ste.![]()
Sto, sta je bilo?I ja moram u nabavku ali nikako da se nakanim.
Dan mi je samo da sedim i cmizdrim.
Jedna godišnjica, druga godišnjica, zadušnice i tako...Sto, sta je bilo?
![]()
Kafa nije trovačinaCigare nemam
Ostavio ih u klubu da ne mogu da pristupim stalno
Mora onda druga trovačina
Kafa nije trovačina
Strahovi bedaci

molim te nemoj ovaj davljenički gif više stavljat. jer će drugarica i pinochet popizditis. a to ne želimo.Sto, sta je bilo?
![]()
molim te nemoj ovaj davljenički gif više stavljat. jer će drugarica i pinochet popizditis. a to ne želimo.

jaaaaao kako bi sad najradije stavio...a suzdržat ću se