- Poruka
- 83.199
Moš kad oćešMože u subotu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moš kad oćešMože u subotu?

Твоје је само да се напијеш, за остало не брини.to nije pitanje pitanje je gde ću da završim![]()

А кликнеш фолк да нервираш @PinocchioMa ja samo ukucam tekst.. i kliknem folk i sve uradi AI... @hrleći je next level

Spavam kod onog koji ima lavorТвоје је само да се напијеш, за остало не брини.![]()

U2 geta Rum.Daj taj rum pa sto na na drum to na rum.

Jel su ti muškati strejt.. pitam za druga da ne bude lavor na dupe.Биће рума, мушката, грејане ракије и пива..па коме шта западне![]()
Како се ближи НГ све чешће де сетим епохалног смејања а богами и чупавца и пуслицеKad vidim ovo Suno
Suno suno
Suneći
...
Jel su ti muškati strejt.. pitam za druga da ne bude lavor na dupe.
Знаш кад је Мујо пробо оргијеJel su ti muškati strejt.. pitam za druga da ne bude lavor na dupe.

Kaže jedna drugarica da su ti najboljiOsunećen sam![]()
Не брини, ништа ти се неће догодити.Jel su ti muškati strejt.. pitam za druga da ne bude lavor na dupe.

Jedna druga drugarica kaže da su najbolji Kunta Kinta Krivaci. KKKKaže jedna drugarica da su ti najbolji
Не брини, ништа ти се неће догодити.![]()

Свукли се, угасили светло и почела акција, после пола сата Мујо виче:Znam kad je rešio da otvori javnu kući.. pa je radio sam da razvije byzniss