Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 85.241
pp mu prepun , ne odgovaraOdgušujem čakre - brzo i povoljno! Cena 10 evra po čakri. Popust za penzionere!
Za više informacija kontaktirajte me ne pp
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pp mu prepun , ne odgovaraOdgušujem čakre - brzo i povoljno! Cena 10 evra po čakri. Popust za penzionere!
Za više informacija kontaktirajte me ne pp
Svaka čakra ima svoj slog koji je korespondentan i elementu koji se povezuje sa čakrom.Spomenuo sam ranije frekvencije, ali pored njih ima i jos nesto sto je dobro za sve, narocito za pocetnike koji su puni blokova i njihovom energetskom telu je potrebno pocetno prociscavanje i razmrdavanje. U pitanju su indijske mantre. Funkcionisu putem zvucnosti, frekvencija ili kako god, ali funkcionicu provereno. Od OM koja prociscava sve cakre, HARI OM koja leci celo energetsko telo deo po deo, pa nadalje. Postoje mantre za svasta, medju njima i one za pojedinacne cakre. Sve ovo je dostupno na youtube-u.
Mantre mogu da se izgovaraju, a mogu i samo da se slusaju. Ja licno nikad nisam isao na izgovaranje, jer mi je zgodnije da se samo opustim sa slusalicama i slusam, i po potrebi sredjujem dotican deo sebe / svog energetskog tela / svoje podsvesti..Svaka čakra ima svoj slog koji je korespondentan i elementu koji se povezuje sa čakrom.
Za Vatru je Ram, za Zemlju Lam itd...
Obično se ti slogovi izgovaraju
Mada je OM kao zvuk stvaranja Univerzuma, univerzalan kao i Gorski kristal
Da,svako ima svoj načinMantre mogu da se izgovaraju, a mogu i samo da se slusaju. Ja licno nikad nisam isao na izgovaranje, jer mi je zgodnije da se samo opustim sa slusalicama i slusam, i po potrebi sredjujem dotican deo sebe / svog energetskog tela / svoje podsvesti..
Da li ti se ta tenzija u stomaku stalno vraca na isto?Da,svako ima svoj način
No pevanje nisam ja izmislila
Glas je energija i jači je efekat kad se te vibracije šire
Puno pevam mantre i između ostalog me baš pevanje oslobađa tenzije u stomaku
I izuzetno je za Vishudu- grlenu čakru
Kako kadDa li ti se ta tenzija u stomaku stalno vraca na isto?
Ako zelis, mozes toga i trajno da se oslobodis. Treba te stavove koje drzis duboko unutra i koji ti to uzrokuju da postepeno izvlacis na povrsinu i da ih adekvatno promenis. Kako izvuci te stavove na povrsinu? Prakticno, treba da probas moj nacin rada. Za pocetak mozda da poslusas HARI OM, a zatim mozda i frekvencije i / ili mantre za cakru 3 (mozda i 1 i 2, jer problematicni stavovi mogu da se prozimaju kroz vise cakri). I to mozda nece moci da se resi odjednom, nego ce trebati ici postupno. Ali bi definitivno trebalo odmah da se oseti dobar pomak i olaksanje.Kako kad
Povezana je sa psihom
Obično se smiri posle meditacije
Naravno i vežbe disanja su tu veoma korisne
4 sekunde na udah,4 za držanje daha i 4 za izdah
HvalaAko zelis, mozes toga i trajno da se oslobodis. Treba te stavove koje drzis duboko unutra i koji ti to uzrokuju da postepeno izvlacis na povrsinu i da ih adekvatno promenis. Kako izvuci te stavove na povrsinu? Prakticno, treba da probas moj nacin rada. Za pocetak mozda da poslusas HARI OM, a zatim mozda i frekvencije i / ili mantre za cakru 3 (mozda i 1 i 2, jer problematicni stavovi mogu da se prozimaju kroz vise cakri). I to mozda nece moci da se resi odjednom, nego ce trebati ici postupno. Ali bi definitivno trebalo odmah da se oseti dobar pomak i olaksanje.
Ako osetis strah, osecaj krivice ili ljutnju, onda je definitivno potreban rad sa cakrom 1. Cakra 2 moze da uzrokuje osecaj sramote i da pridoda na neizvesnosti, a cakra 3 manjak samopouzdanja odnosno vere u sebe i svoje sposobnosti. Mislim da tenzija u stomaku moze biti kompozitna stvar od bilo cega navedenog (osim mozda ljutnje). Na tebi je da ustanovis kako tacno stoje stvari.Mislim da je kod mene poremećaj bazične čakre
A u mom Vadžrajana sistemu najviše radimo sa Tri Dragulja, Om A i Hum koji se nalaze u tri gornje čakre
NištaAko osetis strah, osecaj krivice ili ljutnju, onda je definitivno potreban rad sa cakrom 1. Cakra 2 moze da uzrokuje osecaj sramote i da pridoda na neizvesnosti, a cakra 3 manjak samopouzdanja odnosno vere u sebe i svoje sposobnosti. Mislim da tenzija u stomaku moze biti kompozitna stvar od bilo cega navedenog (osim mozda ljutnje). Na tebi je da ustanovis kako tacno stoje stvari.
Ja slabo stojim sa teorijom, skroz sam okrenut praksi, tako da ne znam sta da kazem u vezi tvoje druge recenice.
I nedostatak volje se da resiti ako zelis - promenom zivotnih prioriteta. Od bezvoljnosti mozes doci do volje sa sve inspiracijom i entuzijazmom.Ništa
I ja sam praktičar
Nije kod mene problem svest nego volja
Oooo kako dobro ja stojim sa teorijom !I nedostatak volje se da resiti ako zelis - promenom zivotnih prioriteta. Od bezvoljnosti mozes doci do volje sa sve inspiracijom i entuzijazmom.
To ćemo privatnoA meni baš trebaju prakse. Šta su za vas te prakse,mislim,šta pod tim podrazumevate? Meditacije,mantre? Neki rituali?
Pišite,treba mi što više delanja.
Praksa je aktivan rad na sebi i svom energetskom telu, odnosno bavljenje sobom / svojim stavovima i podizanje nivoa energije i funkcionisanja (razmisljanje, svesnost itd.). Nacina za to ima raznih, a moj nacin ukljucuje razmisljanje, samo-analiziranje, ucestao dijalog sa svojom podsvescu koliko se to moze, bolji kontakt i rad sa podsvescu koriscenjem frekvencija i mantri, kao i generalan uticaj na podsvest koriscenjem afirmacija i aformacija.A meni baš trebaju prakse. Šta su za vas te prakse,mislim,šta pod tim podrazumevate? Meditacije,mantre? Neki rituali?
Pišite,treba mi što više delanja.
Kao i obicno, pravi odgovori i resenja se ne nalaze "negde tamo", nego direktno u nama samima / unutar nas i naseg bica.
Kad uvazim postojanje Boga / Kreatora kao objektivnu cinjenicu, cakra 7 (tzv. kruna - na vrhu glave) mi nedvosmisleno i znacajno bude aktivnija i osecaj kompletniji, bolji i prijatniji. Ovo nije rezultat nekih pogresnih unutrasnjih stavova i sl. nego je nesto sto je direktno i duboko usadjeno u nase bice i nase funkcionisanje.