Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj ga zezati, sad on plače, zamislio je da je na kvizu i da gubi milijun na pitanju: koji je originalni okus Cedevitekad ja tamo a ono medjutim![]()
pa pomorandza to svi znajuNemoj ga zezati, sad on plače, zamislio je da je na kvizu i da gubi milijun na pitanju: koji je originalni okus Cedevite![]()
Hvala ali stvarno ne pijem čajeve u filter vrećicama, to je samo za ne daj Bože!inace odlicni su Ahmad cajevi.
njih mi je preporucilass Eurus i stvarno su odlicni.
vec ih godinama uzimam.
topla preporuka.
Ja kupujem samo u kući čaja, jesu malo skuplji ali...a ko kaze da su oni samo u filter vrecicama?
i ja uzimam u listicima.
Da, mnoge i sama sušim, berem na planini pa sušim, ne može se porediti taj sa kupovnim.Neuporedivi su oni koje se kupuju i domaći.
bas su od poverenja ni sajt im ne radi cestito
Bacim li pare a ne dopadne li mi se...bas su od poverenja ni sajt im ne radi cestito
nego p[robaj ti ahmad, neces se pokajati.
https://uk.ahmadtea.com/
verujem i da su skuplji od tih tvojih ako vec gledas po ceni posto si to spomenula![]()
neces pogresiti,veruj mi..razumem se u cajeveBacim li pare a ne dopadne li mi se...
![]()
a gde ces naci neprskanDa, mnoge i sama sušim, berem na planini pa sušim, ne može se porediti taj sa kupovnim.
Tab ce ti sreditiBacim li pare a ne dopadne li mi se...
![]()
Kupiću!neces pogresiti,veruj mi..razumem se u cajeve![]()
Još uvijek pričamo o čaju?a gde ces naci neprskan
sve se poliva onim sredstivma za komarce i slicno
svakakva govna imas u vazduhu od isparenja, fabrika, rudnika..nema vise cistog i zdravog ni na planini.
Vranilovka?a čaj od divljeg origana, kod mene visoko kotira
tvoje mišljenje
postoje neka istraživanja da deluje i antivirusno, stvarno je izuzetanVranilovka?
Izuzetan caj!
E mislim da vranilovka nije ONAJ divlji origano koji se u ulju koristi u kapsulama.postoje neka istraživanja da deluje i antivirusno, stvarno je izuzetan
samo mora da se vodi računa kada se upotrebljavaju uljne kapi , maksimum do tri kapi
![]()
![]()
msm da je isto , samo što kada je u uljanoj formi koncentracija aktivnih supstanci je ogromna , a u formi kao čaj je više u prirodnoj formi, sasušeno obrađena biljkaE mislim da vranilovka nije ONAJ divlji origano koji se u ulju koristi u kapsulama.
Velika je porodica biljke origano i svi su manje ili više lekoviti.
Ali i vranilovka deluje antiseptično, zato se i pije
Taj u kapima je ljut a vranilovka nije
obozavam cajeve, ne volim sa limunom, sa medom da ali ne praktikujem cestoDa li volite da pijete čaj?
Koliko često pijete i koji?
Da li volite sa limunom i medom možda?
Vranilovka je narodni naziv za svaki origano koji nije naša reč, već grčka i znači radost planina, a vranilova trava je baš taj divlji origano!msm da je isto , samo što kada je u uljanoj formi koncentracija aktivnih supstanci je ogromna , a u formi kao čaj je više u prirodnoj formi, sasušeno obrađena biljka