- Poruka
- 127.354
volis da onanisesomiljeni mi je od nane

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
volis da onanisesomiljeni mi je od nane
ahavolis da onanises![]()
Jedne godine sam gajila domaću žalfiju ali ne zbog čaja nego jer je ta sorta interesantnih listova, tricolore.Neuporedivi su oni koje se kupuju i domaći.
Ne toliko od crnog, ali od zelenog mi je srce podivljalo i ispovraćao sam se.Nisam u poslednje vreme, a od zelenog i crnog mi eventualno skače čuka pa izbegavam
neki dan sam pio neko enrgetsko piće i počelo da mi skakuće srce. Vidim, ima zelenog čaja. A recimo pijem RedBull, nekad 2-3 komada dnevno plus par kafa i ništa.Ne toliko od crnog, ali od zelenog mi je srce podivljalo i ispovraćao sam se.
Pio sam ga cijeli dan, ali blažu reakciju bi imao da sam popio pet kava.
Svaka ti čast, meni i kaktus uvene.Jedne godine sam gajila domaću žalfiju ali ne zbog čaja nego jer je ta sorta interesantnih listova, tricolore.
I hajde da napravim čaj od svežih listića - oduševila sam se koliko je lepši od kupovnog.
Inače ne pijem čajeve, samo kad me boli grlo. I još pride sa šećerom.
Nije uvijek odlicno bas.Mnogi cajevi izazivaju zatvor,pa ko pati od toga,nisu bas preporucljivi.redovno pijenje čaja je odlicno za organizam..nisam od tih ali gledacu da budem..pogotovo zbog onog sto si napoisala da ce da od kafe poraste rep![]()
A tek domaca nana koliko je ukusnija od kupovnog caja.Jedne godine sam gajila domaću žalfiju ali ne zbog čaja nego jer je ta sorta interesantnih listova, tricolore.
I hajde da napravim čaj od svežih listića - oduševila sam se koliko je lepši od kupovnog.
Inače ne pijem čajeve, samo kad me boli grlo. I još pride sa šećerom.
Mislim da ti vocni jedini nisu pravi cajevi.Volim čajeve, najčešće voćne.
Zasto je nemoguce gajiti kamilicu?Ко то не зна да се од једне кесице зеленог/црног направе 2 шољице чаја, толико су јаки.
Попити више јаких чајева за дан и осетити последице. Збиља чудно... Или баш и није?
Имам домаћу жалфију, нану, матичњак, а берем липу, шипурак, кантарион. чајеви у кесицама су самлевено Бог зна шта.
Камилицу је практично немогуће гајити Она расте по двориштутуда где гази људска нога. И није чиста.
problem je sto je tesko i naci pravi zeleni i crni caj.Svaki dan pijem čaj.
Crni čaj bez ičega, ili sa malo mleka. Ponekad zeleni.
I mene zanima. Svojevremeno sam poručivao sa ovog sajta https://eco-cha.com/, međutim sada je shipping užasan.problem je sto je tesko i naci pravi zeleni i crni caj.
gde ga ti nabavljas?
Meni se sviđaju, a sad ko šta voli neka izvoli.Mislim da ti vocni jedini nisu pravi cajevi.
To su vjestacke arome i mirisi uglavnom.
Obojena voda.Mislim da je njih stetnije piti nego ne piti nista.
I meni isto. Mada recimo weltonov, divlja trešnja na primer, sastav:Meni se sviđaju, a sad ko šta voli neka izvoli.