Чај за желудачну килу

Nebojsa.bg

Poznat
Poruka
9.460
Рече мајци да је купио чај за желудачну килу на Цветковој пијаци вероватно нека биљна апотека или здрава храна а мајка ми има сти проблем плус ГЕРБ и Гастритис о чему сам већ писао овде на форуму....е сад ја видех на нету да има више комбинација чаја за желудачку килу не знам која је комбинација најбоља највише ми избацује овај Херба мед и овај други испод али они плаћају рекламе па их гугл форсира, а каква су ваша искуства

1750109744718.png

1750109876486.png

Рече мајци да је купио чај за желудачну килу на Цветковој пијаци вероватно нека биљна апотека или здрава храна а мајка ми има сти проблем плус ГЕРБ и Гастритис о чему сам већ писао овде на форуму....е сад ја видех на нету да има више комбинација чаја за желудачку килу не знам која је комбинација најбоља највише ми избацује овај Херба мед и овај други испод али они плаћају рекламе па их гугл форсира, а каква су ваша искуства

Pogledajte prilog 1743365

Pogledajte prilog 1743367

Želudačna kila je "mehanička" vrsta problema tako da sumnjam da uopšte postoji "čaj" koji to može da reši. Kod ovog prvog ne vidim sastav a kod ovog drugog lepo piše da pomaže u očuvanju normalne FUNKCIJE želudačne sluzokože (a ne kod anatomskog/mehaničkog problema) tako da taj drugi sigurno nije to što ti treba.

Drugi su načini kako bi to imalo svrhe pokušavati (čak iako se misli na prehrambeni pristup - na stvari koje se jedu, piju...) a to nije pijenjem nekog čajića nedelju ili dve. Svi vole lake i instant načine ali to obično ne može tako

pa dobro, ako znaš. :lol:
kupi čajić i mirna Bačka. :)
ја ти кажем да ми је човек рекао да су му текобе значајно умањене, а ти глумиш неку памет и причаш причу коју ја нисам ни рекао да са чајем може да се елиминише желудачна кила, а од обима текоба највише зависи позиција и величина киле као и колико је дуго присутна

Back