Caffe Sulawesi- одмор од путовања

Koju zemlju u Aziji od navedenih bi voleli da posetite?

• Filipine

• Tajland

• Indoneziju

• Maldive

• Vijetnam

• Indiju

• Maleziju

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Zašto,da idu da gase vulkan?:malav:
Па да.... видиш колико је авиона приземљено због њега, а облак пепела стигао и до нас кажу. Никако не простирите веш ових дана, има да изгледа као да сте правили димне сигнале са њим. :gace:

Posluzenje od mene:mrgreen:
A i cekam,kao i svi ostali da se Ljubce javi sa jos nekom pricom...:ceka:
w2n7eh.jpg

686lir.jpg

Dragi nasi Sulawesijanci
Laie_28.gif

interne (3G-nett) nam je trenutno iskljucen jer je stigao preveliki racun pa sam ulozio zalbu
ireful2.gif

trenutno smo kod nekih prijatelja pa sam samo virnuo
connie_hidinginwall.gif
da vidim sta mi radite
Laie_22.gif

Kao sto sam vam vec pisao u pripremi je novo putovanje, ali ne bih da vam otkrivam iz vise razloga, a i dobijacete vesti direktno sa terena
Laie_43.gif

Za takvo putovanje je potrebno dosta priprema u svakom pogledu, pa slobodno vreme kojeg nemam na pretek koristim za sto bolje upoznavanje sa destinacijama i informisanje o svemu sto ide uz iste
bye.gif

Otkricu vam samo da su vise planova u opticaju, a u svakom je preko 5 destinacija
pardon.gif

A novca nikad manje, pa se trudimo i smisljamo nacin kako doci do njega:hahaha: u ovih mrsavih 2 meseca koliko ima do pocetka putovanja
pleasantry.gif

Sto se tice fotopisa ne znam da li da ga zbrzam i postavim uglavnom jos koju fotku sa Sri Lanke koju smo ostali duzni, ili da pisem kad budem imao vise vremena:sad2:
Puuuno vas pozdravljam drustvo moje i hvala vam na ovolikom interesovanju i mogu slobodno da kazem podrsci za ovakva putovanja... vi ste nam sto se kaze dodatni *vetar u ledja*
bye2.gif

JC_ThankYou.gif
heart.gif

Drgari Sulawesijanci, pa šta je ovo, nigde nikoga...e kakva su to vremena bila..kad se samo setim:aha:, dođeš ovde, a ono neizvesnost.. čitaš, gutaš redove :cistinaocare:, gledaš slike po 5x a ne znaš koja je lepša :slika:....
Al dobro, vidim da ovolika tajnovitost glavnih junaka, može samo na dobro da izađe...biće nešto fino...jedva čekam :ajmo:
Pozdravčić svima:zag:

Back