Caffe Sulawesi- одмор од путовања

Koju zemlju u Aziji od navedenih bi voleli da posetite?

• Filipine

• Tajland

• Indoneziju

• Maldive

• Vijetnam

• Indiju

• Maleziju

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
koo-koo.gif

Laie_22.gif
pa gdeeeee steeee drustvo

izvinjavam se na "odsutnosti", ali razumite...
pardon.gif
ako bog da bice za koji mesec jedno 'mirno" putovanje, pa su pripreme u toku
scratch_one-s_head.gif
ali bice ovih dana jos druzenja
pleasantry.gif

Vidim da je na temi "zivo" i da ima svega... od novih gostiju, humora, saveta, viceva, kursa znanja, planiranja letovanja... do nasilja
black_eye.gif

Veeeeeeeeeeeeeeeliki pozdrav ubedljivo najboljoj "ekipi" na krstarici " Sulawesijancima"
Laie_28.gif

Laie_22.gif
pa gdeeeee steeee drustvo

izvinjavam se na "odsutnosti", ali razumite...
pardon.gif
ako bog da bice za koji mesec jedno 'mirno" putovanje, pa su pripreme u toku
scratch_one-s_head.gif
ali bice ovih dana jos druzenja
pleasantry.gif

Vidim da je na temi "zivo" i da ima svega... od novih gostiju, humora, saveta, viceva, kursa znanja, planiranja letovanja... do nasilja
black_eye.gif

Veeeeeeeeeeeeeeeliki pozdrav ubedljivo najboljoj "ekipi" na krstarici " Sulawesijancima"
Laie_28.gif

Ajde sada lepo reci..GDE to planirate da idete..

Evo i ja cisto da se javim da sam tu
Laie_22.gif
, ne piskaram u poslednje vreme ali to je zato sto i kad imam lufta Ljubce bude na kompu , ceprka nesto za letovanje (koje i ne znam gde ce tacno biti ,a za onaj deo koji znam, ne znam da li smem da odkrijem
connie_mini_hearspeaksee.gif
:mrgreen: ) tako da necu da ga uznemiravam
Veliki pozdrav svim sulavezijancima
MG_127.gif

Dacoooo..ne zabusavaj nego reci...

Dacoooo..ne zabusavaj nego reci...

Jooj eto jos cu ja da nadrljam :rumenko:
Evo cim Ljubce dodje s posla pitacu ga sta smem da kazem , jer nikome nismo jos odkrili za put , jer se neki protive tome (npr moja mama:mrgreen: iztraumirala se zena , jer se mi slabo javljamo kad odputujemo ,ponekad jer nemamo odakle a ponekad jer nemamo kad
bl.gif
, a mob ne nosimo niakada:) a za ovu destinaciju nam je izricito rekla da nema sanse dok je ona ziva:zcepanje: )tako da ..."sad idemo malo po evropi :whistling:":roll:

Jooj eto jos cu ja da nadrljam :rumenko:
Evo cim Ljubce dodje s posla pitacu ga sta smem da kazem , jer nikome nismo jos odkrili za put , jer se neki protive tome (npr moja mama:mrgreen: iztraumirala se zena , jer se mi slabo javljamo kad odputujemo ,ponekad jer nemamo odakle a ponekad jer nemamo kad
bl.gif
, a mob ne nosimo niakada:) a za ovu destinaciju nam je izricito rekla da nema sanse dok je ona ziva:zcepanje: )tako da ..."sad idemo malo po evropi :whistling:":roll:

Ja znam, ja znam... :mrgreen: Ali ne smem da kazem dok zet ne da zeleno svetlo... :dash:

Back