ljubce
Aktivan član
- Poruka
- 1.205
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...'ebo si chvorka......sad
pa gdeeeee steeee drustvo![]()
izvinjavam se na "odsutnosti", ali razumite...ako bog da bice za koji mesec jedno 'mirno" putovanje, pa su pripreme u toku
ali bice ovih dana jos druzenja![]()
![]()
Vidim da je na temi "zivo" i da ima svega... od novih gostiju, humora, saveta, viceva, kursa znanja, planiranja letovanja... do nasilja![]()
Veeeeeeeeeeeeeeeliki pozdrav ubedljivo najboljoj "ekipi" na krstarici " Sulawesijancima"![]()
Evo i ja cisto da se javim da sam tu, ne piskaram u poslednje vreme ali to je zato sto i kad imam lufta Ljubce bude na kompu , ceprka nesto za letovanje (koje i ne znam gde ce tacno biti ,a za onaj deo koji znam, ne znam da li smem da odkrijem![]()
![]()
) tako da necu da ga uznemiravam
Veliki pozdrav svim sulavezijancima![]()
Evo i ja cisto da se javim da sam tu, ne piskaram u poslednje vreme ali to je zato sto i kad imam lufta Ljubce bude na kompu , ceprka nesto za letovanje (koje i ne znam gde ce tacno biti ,a za onaj deo koji znam, ne znam da li smem da odkrijem![]()
![]()
) tako da necu da ga uznemiravam
Veliki pozdrav svim sulavezijancima![]()
govori di cete![]()
Dacoooo..ne zabusavaj nego reci...
Jooj eto jos cu ja da nadrljam
Evo cim Ljubce dodje s posla pitacu ga sta smem da kazem , jer nikome nismo jos odkrili za put , jer se neki protive tome (npr moja mamaiztraumirala se zena , jer se mi slabo javljamo kad odputujemo ,ponekad jer nemamo odakle a ponekad jer nemamo kad
, a mob ne nosimo niakada![]()
a za ovu destinaciju nam je izricito rekla da nema sanse dok je ona ziva
)tako da ..."sad idemo malo po evropi
"
![]()
o'ma dodjePostavite sliku Coca-Cole... Pisace vam do sutra ako treba![]()
o'ma dodje
![]()