Caffe Sulawesi- одмор од путовања

Koju zemlju u Aziji od navedenih bi voleli da posetite?

• Filipine

• Tajland

• Indoneziju

• Maldive

• Vijetnam

• Indiju

• Maleziju

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
...hajde da pogadjamo shta bi moglo da se desi u ovom Sulawesi tuzhnom kraju...

- napale ih dzhinovske lignje
- pisac se zaigrao sa rakovima-kokosarima...bacao im kokose, kad OnO...rak promashio sa kljeshtima kokoooo.....aauuuuuuu
- Jafar zakucao na vrata ( u NS ) kod postavljacha teme
- Nacional Geographic otkupio prava ove mini reportazhe
- Sulawesi turisti doneli virus malarije u Srbiju...Dr Kon u panici...moderatorka Wanda zakazala savet roditelja u shkoli..."braco" Mishkovicc naruchio 8 miliona nalepnica na kojima pishe SW1M1 ( sulawesi moscito virus ), pa se cheka da prelepi onu chudotvornu vodicu na kojoj je pisalo AH1N1...

Poslednja izmena od moderatora:
E pa drugari nastavljamo...
Prvo da vas pozdravim sve, i da se zahvalim na podrsci i interesovanju za temu, a najveci pozdrav ide prijateljici Vandi koja me putem PP-a i pokojom bonom, podseca da sam vam ostao duzan nastavak price... :bye: :zpozdrav:

Dakle budimo se, doruckujemo i krecemo prema mestu u podnozju vulkana, ne bi li nasli okamenjenu lavu iz poslednje erupcije, i uz pomoc nje se uspeli do vrha...:D
U malenoj radnji koja se nalazi u blizini naseg smestaja, kupujemo dve flase vode od litru i po, koje stavljamo u ranac da bi imali za naporan uspon...

sl77sh.jpg

Poslednja izmena:
Put lave...

aes6sl.jpg

2h30c4j.jpg

Izgledalo mi je kao neka kamena reka, koja je u pojedinim delovima vrlo strma, i muka je popeti se... sve moras okolo da trazis, i nadjes pristupacno mesto za nastavak uspona
Popismo mi vodu, a jos se ne popesmo do gore ali nazirao se cilj:D

30m73ie.jpg

2uikpsm.jpg

Nedaleko od vrha naisli smo na "dolinu erozije" ...

vifadg.jpg

"Bombe" koje vulkan uzarene izbacuje pri erupciji i koje su nam posluzile kao stalak za fotoaparat:mrgreen:
A i ne bi imao ko da nas slika, jer osim par pticica nismo sreli nikoga ko bi mogao da nam pomogne.

fw63yh.jpg

fl8qhz.jpg

3rkfp.jpg

Poslednja izmena:

Back