Caffe Sulawesi- одмор од путовања

Koju zemlju u Aziji od navedenih bi voleli da posetite?

• Filipine

• Tajland

• Indoneziju

• Maldive

• Vijetnam

• Indiju

• Maleziju

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
samo tolicko z:cry:
e sad necu do ponedeljka da ulazim na ovu temu, pa kad zasedenem u ponedeljak....
milsim, ako izdržm da ne virnem...

Molim odgovorna lica da uvedu vremensko ograničenje za koje vreme postavljač teme mora da je završi...predlažem da ga naterate da je danas ispiše do kraja...

Kucaj Ljupče čoveče di će ti duša...

Ево се јављам као ,,одговорно лице''! z;)
Како да га натерам, кад је мени ово дивно, пошто са нестрпљењем чекам сваки пост, онда ишчитавам тему од почетка, и све се надам да се неће скоро завршити...

А ако будемо малтретирали Љубчета да пише, неће човек стићи да планира следећу авантуру, а надамо се да ће их бити још...

Mora da bude malo dramskog zapleta ..
svi sada cekamo kraj putovanja i kako se to lose zavrsilo
mislim ..kako uopste moze ovako lepa avantura lose da se zavrsi..

Ма, сјајно је поставио тему, да је написао да је лоше почела, али се добро завршила, не би имао оволику публику!

E pa forumski drugari... nastavljamoz:lol:

Tomken ostrvo na kojem smo mi smesteni, ima fine plaze i boju mora, ali nista impresivno i posebno, sto bi vas ako ste ljubitelj istih, i trazite "rajsko" ostrvo na kome ce vam sva cula uzivati, dovesti bas ovde... z;)

TOOGIANA.jpg

TOOGIANB.jpg

TOOGIAND.jpg

Poslednja izmena:
Ali vi toliko uslova imate da i pored toga sto ste ovde smesteni, nadjete savrsenu plazu, pusto ostrvo, mir i sve sto bi na pamet moglo da vam padne kada zamisljate neku destinaciju iz snova...
Togean arhipelag je sirok stotinu kilometara, i krije mnoge tajne i lepote...
Mnogima su "san", i sinonim za raj i lepotu Maldivi, ali mi smo samo par nedelja pre toga bili tamo, i ako bi uporedjivali... zna se pobednik :tajna:

Posto smo "samo" 10 dana mogli da ostanemo ovde, trudili smo se da sto bolje iskoristimo vreme , pa smo stoga vise puta sa Jafarom ugovarali da njegovim camcem, za sto se nas tice veoma povoljnu nadoknadu, zbog goriva i "drivera", obifjemo neka udaljenija mesta...

IZLET%20A.jpg

IZLET%20B.jpg

IZLET%20C.jpg

aaadere.jpg

IZLET%20E.jpg

IZLET%20F.jpg

IZLET%20H.jpg

jesss.jpg

]

Poslednja izmena:
Зашто живе изнад воде? Да би лакше пецали? z;)
Стварно, можда испадам глупава, али, зашто живе изнад воде, кад су већ крај воде свакако?

Ni ja neznam pravi odgovor na tvoje pitanje, ali je verovatno zbog kompletnog nacina zivota i ishrane, jer je tamo osnovna i obavezna stvar camac iz kojeg oni ulaze direkt u kucu.
Neka sela poput ciganskog su izgradjena na vrhu koralnog grebenaz:)
Mardieva kuca je iznad vode i kada smo jednom bili kod njega iznenadilo nas je koliko je to skromno unutr... od namestaja krevet i neka odvojena prostorijica koja predstavlja kuhinju, a kroz daske na podu mozes da vidis morez:lol:
"Ozbiljnij" ribari "pecaju" sa mrezama...
Ovo je slika iz ciganskog sela...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqqq.jpg

Poslednja izmena:
Сад бих ја још свашта питала...
Занимљиво је то што сте били у контакту са тим људима, то је посебно интересантно. Просто се питам, колика је стопа криминала тамо? Има ли делинквената? Некако мислим да сви живе у љубави..

Jao kako je dobra tema!
Vidim Wanda je obavestila ekipu, a meni nije rekla, nego sam morala sama da je iskopam. :azdaja:

Elem, ja obožavam ovakve avanture i bila bih spremna sutra da pođem, ali mm je komformista teški i cepidlaka i sve mora da bude isplanirano. On ne voli iznenađenja. :(
Naše najegzotičnije putovanje je bilo u Keniju, ali naravno sve je bilo organizovano preko agencije. I pristao je samo zato što sam ga uhvatila na frku, bila je "Last minute" ponuda, jako povoljno, a u pitanju je bio naš "Medeni mesec" pa nije hteo da me razočara...

Ljupče, svaka čast tebi i Daci! Sjajni ste! :ok:
Sad ću da pregledam Foto turu sa Maldiva i jedva čekam nastavak Sulawesi-ja. Nadam se samo da ipak nije bilo baš tako strašno na kraju. :bye:

Ma vas je sve vise i vise... moram da nastavimz:lol:

Meni licno se jako svidelo jedno ostrvce na koje smo svratili, ne bi li napravili pauzu i rucali ono sto nam je spremljeno na Tomkenu.
Prilazimo ostrvu koje je puno palmi, i na plazi vidimo nekoliko kucica za koje nam "driver " kaze da su napustena i da tu niko trenutno ne ziviz:shock:

Bilo bi super kada bi ovde mogli da ostanete koji dan... samo je potrebno da vam se kriterijumi spuste na dosta nizak nivo, ali ako vam se svidja ideja o "robinzon turizmu", to je pravo mesto za vasz:lol:

IZLET%20M.jpg

IZLET%20N.jpg

IZLET%20Z.jpg

IZLET%20P.jpg

rrrrreee.jpg

IZLET%20R.jpg

Poslednja izmena:
Сад бих ја још свашта питала...
Занимљиво је то што сте били у контакту са тим људима, то је посебно интересантно. Просто се питам, колика је стопа криминала тамо? Има ли делинквената? Некако мислим да сви живе у љубави..

To je i mene interesovalo pa sam pitao, ali odgovor je bio da nema tamo nasilja u nikakvom oblikuz:hm: ... mada mi to nije jasno, valjda se neko posvadja, pobije, istuce muza, zenu, ukrade kokosku... ali izgleda da smo ipak "mi" "divlji zapad"...z:cry:
A kriminala nema samim tim sto im nisu bitne materijalne vrednosti i, i svi zive u vrlo slicnim uslovima...

To je i mene interesovalo pa sam pitao, ali odgovor je bio da nema tamo nasilja u nikakvom oblikuz:hm: ... mada mi to nije jasno, valjda se neko posvadja, pobije, istuce muza, zenu, ukrade kokosku... ali izgleda da smo ipak "mi" "divlji zapad"...z:cry:
A kriminala nema samim tim sto im nisu bitne materijalne vrednosti i, i svi zive u vrlo slicnim uslovima...

Претпостављала сам да је тако, и баш ми се допада.
Ни не знају колико су срећни. Или можда знају... z:) Чист комунизам, у најизворнијем облику!

Back