Caffe Sulawesi- одмор од путовања

Koju zemlju u Aziji od navedenih bi voleli da posetite?

• Filipine

• Tajland

• Indoneziju

• Maldive

• Vijetnam

• Indiju

• Maleziju

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Izvinjavam se na "odsutnosti" sa teme, znam da ocekujete od mene obecani fotopis, ali strpite se jos malo... plizzzz:sad2:

Trenutno smo zaokupljeni organizacijom oko dovodjenja dece sa Kosova kod nas u Vrsac, za dane berbe grozdja(17,18,19 septembar).
Manji problem mi stvara jedino prevoz, ali nadam se da ce se sve pozitivno resiti do sledeceg vikenda.
Posto krecemo samo ja i sofer sa praznim minibusom po njih, bilo bi lepo da se skupi neka pomoc u vidu namirnica (brasno, ulje, so, konzerve....) ili odeca, stari racunari... ma sto se kaze sve sto moze da im znaci, pa ko koliko moze, nije bitna kolicina vec dobra volja...

U pitanju je inace jedna Srpska enklava, a broj dece koji dolazi je 16.

Svaka cast Ljubce, svaka cast :ok: :klap:

Dragi nasi Sulawesijanci:heart:

Dobio sam privatnu poruku od "Milice Cobanice" koja zeli da pomogne, pa cu ovde odgovoriti u slucaju da jos neko zeli i ima mogucnosti da ucestvuje...

Najverovatnije put Kosova krecem u cetvrtak predvece, pa bi ako bude zainteresovanih u Beogradu na dogovorenom mestu primio to sto zelite da posaljete.

Sto se tice vrste pomoci Milica me je pitala i za finansijsku stranu, pa da kazem da ne zelim i nije sto se tice mene zahvalno da sakupljamo novac, pa stoga samo namirnice i stvari dolaze u obzir.
Opet napominjem da nije bitna kolicina, moze to da bude i vrlo simbolicno

Zahvalio bi se unapred svima koji mogu da ucestvuju,:worth:

Poslednja izmena:
Dragi nasi Sulawesijanci:heart:

Dobio sam privatnu poruku od "Milice Cobanice" koja zeli da pomogne, pa cu ovde odgovoriti u slucaju da jos neko zeli i ima mogucnosti da ucestvuje...

Najverovatnije put Kosova krecem u cetvrtak predvece, pa bi ako bude zainteresovanih u Beogradu na dogovorenom mestu primio to sto zelite da posaljete.

Sto se tice vrste pomoci Milica me je pitala i za finansijsku stranu, pa da kazem da ne zelim i nije sto se tice mene zahvalno da sakupljamo novac, pa stoga samo namirnice i stvari dolaze u obzir.
Opet napominjem da nije bitna kolicina, moze to da bude i vrlo simbolicno

Zahvalio bi se unapred svima koji mogu da ucestvuju,:worth:

Meni je jako nezgodno da to ovako uradim...posto hranu ne mogu da saljem busom.
Poslao bi nesto simbolicno u vidu novca...pa da ti nesto kupis za te pare.

ljubce mozes li da nam odredis vreme i mesto za donosenje paketa? samo mislim da je prigodnije da otvoris temu npr na politici :)

Ehej, cao Milice:bye:
ja reko da si ljuta na mene zbog razlicitog politickog ubedjenja
girl_feminist_0.gif
...
JC_Hi-Five.gif

elem nisam bas za otvaranja posebne teme, a razlog je sto se obracam samo ljudima koje na bilo koji nacin poznajem. mada smatram da je to sto predlazes vrlo dobra ideja, ali ne za "politiku"...

Na ovoj temi se vec dugo druzimo, i jednostavno sam pomalo motivisan diskusijom sa prethodne strane, u kojoj su se Boris i Kisela Bonbona sami raspitivali kako da pomognu, dosao na ideju da ovu "akciju" predlozio prvo vama
Laie_91A.gif

Sto se tice mesta, to ostavljam da neko predlozi, a sto se tice vremena, trenutno neznam tacno vreme polaska.

Meni je jako nezgodno da to ovako uradim...posto hranu ne mogu da saljem busom.
Poslao bi nesto simbolicno u vidu novca...pa da ti nesto kupis za te pare.

Borise pretpostavljam da nisi iz Beograda, pa to malo komplikuje stvari oko slanja paketa..
Sto se novca tice, stvarno mi je nekako fuj da ga sakupljam... osim ovde, sakupljamo pomoc i u Vrscu takodje bez novcanih sredstava.

Sta ja znam, da budem iskren ne zelim da bilo ko posumnja sta sam ja sa njim uradio, jer i ja sam uglavnom skeptican na sve organizacije, a i pojedince koji za bilo koju svrhu sakupljaju novac... mozda to i nije korektno, ali nazalost je tako.

Hvala ti u svakom slucaju, a bice nadam se jos prilika da pomognemo nasima dole, pa mozda cak i da organizujemo posetu, tako da sto se kaze "kao da si dao"
Laie_82.gif

Borise pretpostavljam da nisi iz Beograda, pa to malo komplikuje stvari oko slanja paketa..
Sto se novca tice, stvarno mi je nekako fuj da ga sakupljam... osim ovde, sakupljamo pomoc i u Vrscu takodje bez novcanih sredstava.

Sta ja znam, da budem iskren ne zelim da bilo ko posumnja sta sam ja sa njim uradio, jer i ja sam uglavnom skeptican na sve organizacije, a i pojedince koji za bilo koju svrhu sakupljaju novac... mozda to i nije korektno, ali nazalost je tako.

Hvala ti u svakom slucaju, a bice nadam se jos prilika da pomognemo nasima dole, pa mozda cak i da organizujemo posetu, tako da sto se kaze "kao da si dao"
Laie_82.gif

Necemo tako...
O kojem broju djece je rjec :)?

Evo...sada sam zvao auto prevoznika i niko nece da se uhvati...tj. ne garantuje za vecu kolicinu cokolad, slatkisa ili bilo cega ostalog.
Rekli su da nazovem i prekosutra pa da vidim kada neko od vozace bude tu.

Pokusacu nesto organizovati :)...

Necemo tako...
O kojem broju djece je rjec :)?

Evo...sada sam zvao auto prevoznika i niko nece da se uhvati...tj. ne garantuje za vecu kolicinu cokolad, slatkisa ili bilo cega ostalog.
Rekli su da nazovem i prekosutra pa da vidim kada neko od vozace bude tu.

Pokusacu nesto organizovati :)...

Oko 15-toro dece:)
Ma kazem ti, ako mozes super, a ako ne bice jos prillika, mozda cak i zajedno da odemo dole:super:

Љубче, могла бих да пошаљем неке књиге, лектире, ако се примају такви поклони. За остало би требало да спроведем акцију, али и то бисмо могли да договоримо за следећи пут...

Vanda, sto se tice knjiga znam da su im potrbne skolske za 3,5,7 i 8 razred,a sto se tice drugih stvari, kazem, dace bog da idemo zajedno njima u posetu, i tada ce biti vise vremena za organizaciju:bye:

Eheej drustvo staro
Connie_entrance.gif

NEMA opravdanja za to sto JOS nisam poceo "fotopis", ali ima objasnjenja
Connie_twiddle-thumbs.gif

Razne obaveze i studentski problemi, naterali su me da druzenje nastavim u hladnim danima, kada bude vise vremena za jednu finu pricu
Connie-JC_window.gif

Sto se tice gostiju sa Kosova, mogu da kazem da smo stvarno uzivali i mi i oni, a dodao bih i da sam ja tamo proveo 2 dana i bio iznenadjen gostoprimstvom i srdacnoscu tih ljudi.
O gostovanju u Vrscu su pisale i jedne Kosovske novine, evo linka http://www.lipljan.denicdizajn.com/info-malisani_iz_starog_gracka_proveli_vikend_u_vrscu.html

Back