damajante
Aktivan član
- Poruka
- 1.606
ljubce el nas to jope nerviras?![]()
U pravu si...ima on tu žicu da nas dinsta na tihoj vatri

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljubce el nas to jope nerviras?![]()
Pa pocni covece....![]()
tu sam, tu sam...
Oljaana hvala na linku, ali trenutno je na sajtu jako malo nasih fotografija sa putovanja, ali ova prva jeste
![]()
ne bih da "nabacujem" fotke preko reda, vec onako kao do sada![]()
Za pocetak 2 prelepe pesme...
Da odemo na Kosovo smo imali u planu odavno, a igrom slucaja bas nedelju dana pred put u Afriku nam se pruzila ta mougcnost, i to putovanje je bilo izuzetno emotivno i potresno.
Ne kazem da Srbi u Kosovskoj Mitrovci i severnom Kosovu ne zive tesko, ali im je puno lakse nego nasim ljudima u selima koja su okruzena siptarima i prepustena sama sebi... U kakvim uslovima zive ljudi u Orahovcu, Velikoj Foci, Starom Grackom i ostalim sppskim enklavama tesko je zamisliti... pomozimo im
Ovom prliikom pozivam sve koji su u mogucnosti, da pomognu nasim ljudima koji su dole... najveca pomoc bi bila da odete i pruzite im podrsku jer im je to najpotrebnije, aii i pomoc u vidu namirnica, odece i svih drugih stvari koja im je potrebna, je dobrodosla...
Moram da te ispravim, Velika Hoca je pored Orahovca, a ne Velika Foca.
Da odemo na Kosovo smo imali u planu odavno, a igrom slucaja bas nedelju dana pred put u Afriku nam se pruzila ta mougcnost, i to putovanje je bilo izuzetno emotivno i potresno.
Ne kazem da Srbi u Kosovskoj Mitrovci i severnom Kosovu ne zive tesko, ali im je puno lakse nego nasim ljudima u selima koja su okruzena siptarima i prepustena sama sebi... U kakvim uslovima zive ljudi u Orahovcu, Velikoj Foci, Starom Grackom i ostalim sppskim enklavama tesko je zamisliti... pomozimo im
Ovom prliikom pozivam sve koji su u mogucnosti, da pomognu nasim ljudima koji su dole... najveca pomoc bi bila da odete i pruzite im podrsku jer im je to najpotrebnije, aii i pomoc u vidu namirnica, odece i svih drugih stvari koja im je potrebna, je dobrodosla...
![]()
tu sam, tu sam...
Oljaana hvala na linku, ali trenutno je na sajtu jako malo nasih fotografija sa putovanja, ali ova prva jeste nasa
![]()
ne bih da "nabacujem" fotke preko reda, vec onako kao do sada![]()