Caffe "Paklena Pomorandža"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uvatila me neka manija za citanjem knjiga... smorih se s filmovima
uzmem da gledam neki film od 2 sata, poslije pola sata ga gasim, ovako uzmem, procitam 30 strana, pa kasnije nastavim...
pa preporucite nesto, vidim da su odje nacitaniji nego oni penali na pdfu knjizevnost...cast izuzecima

Poslednja izmena:
Odavno vise nemam ideja sta da citam pa se oslanjam na preporuke bibliotekarke,koja redja promasaj za promasajem. :confused:
Da li je citao neko "Igru staklenih perli"? To mi je poslednje preporucila. Dobila je Nobelovu nagradu.
Procitala sam 100 strana,pojma nemam o cemu covek pise,tj. znam,ali ne razumem sta je tu interesantno.

Inace,napisao je Hese,ako nisi citao njegovu isto,Stepski vuk,preporucujem. :)

uvatila me neka manija za citanjem knjiga... smorih se s filmovima
uzmem da gledam neki film od 2 sata, poslije pola sata ga gasim, ovako uzmem, procitam 30 strana, pa kasnije nastavim...
pa preporucite nesto, vidim da su odje nacitaniji nego oni penali na pdfu knjizevnost...cast izuzecima

Svima toplo preporučujem Murakamija. On mi je trenutno jedan od najboljih svetskih pisaca :)
Inače, i mene je uhvatila manija, čitam kao nenormalna, a u prethodnih par meseci nisam mogla da pipnem knjigu :neutral:

Tokio šezdesetih godina, on je student, zaljubljen u devojku koja je u domu, nešto kao psihijatrijska ustanova, samo što nije baš tako, nisam sigurna :lol:
Elem, naslov je knjiga dobila po pesmi Bitlsa "Norwegian Wood"
Jedino što mi se kod njega ne sviđa jeste to što mu je psihološki profil glavnog junaka u svakoj knjizi isti. Ali niko nije savršen :lol:

Pa, normalno, kad se svodi na ovo:

steel-cube-by-gus-modern.jpg

:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back