Caffe "Paklena Pomorandža"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko to pominje smenjivanje mene sa moderatorske funkcije? E, pa, uzalud vam trud svirači, MadonnaGirl is back :mrgreen:
Smanjiću broj podforuma koje moderišem da bih mogla u potpunosti da se posvetim vama, znam da je Paja pravio anarhiju dok me nije bilo, te ćemo to da sredimo.
Pa šta radite, ljudi? Ko je to video moju sliku sa Palića, i gde? :mrgreen:
P.S. Od sad sam ovde svakog dana, ako ne i više puta dnevno
P.P.S.
Odlazi svak' ko valja...
Znala sam ja da ti mene voliš :P

Ma da, setio se Paja mene da smeni, pa da on ugrabi moderatorsko mesto :P
Kako da ne :D
Dobro sam, samo u nekoj gužvi, nikako da se opravim nakon tog Palića. A tamo je bilo fantastično. Đakuzi, sauna, jeli smo kao bogovi, išli do Subotice jednog popodneva, ugrabila sam priliku da kupim neke knjige tamo... Sve na nivou, čak je i Mlađan Dinkić bio sa nama u hotelu :mrgreen:
Kako si ti?

Opa,nije vam los taj hotel,uzivancija,a Dinkic....uzas :lol: Ne podnosim ga,verovatno bih ga streljala pogledom kad prodjem pored njega :lol:
Ja sam super,dosla sa Ade malo pre,napravila par krugova,biciklom,sad ne osecam noge...ali dobro.
Sto se tice Paje,on ce mozda postati mod...u nekom drugom zivotu :D

Joj, ja sam malopre trčala uz neko brdo, isto noge ne osećam. Krenula sam da živim zdravo :D
Zasto? :eek:

:lol: Salim se,i ja bih volela da mogu da trcim svaki dan,ali meni je trcanje nocna mora,pakao zamisljam kao mesto gde ljudi samo trce.
Ali to je ubedljivo najbolje i najzdravije,samo ako to radis pravilno (pravilno disanje i obrati paznju kako gazis,prsti pa peta)

Zasto? :eek:

:lol: Salim se,i ja bih volela da mogu da trcim svaki dan,ali meni je trcanje nocna mora,pakao zamisljam kao mesto gde ljudi samo trce.
Ali to je ubedljivo najbolje i najzdravije,samo ako to radis pravilno (pravilno disanje i obrati paznju kako gazis,prsti pa peta)

Ma ja ne obraćam pažnju na te tehničke detalje, samo trčim :D osim na disanje, verovatno bih se ugušila kad ne bih disala kako treba :lol:

Znači, ovako:

1. Subverzivno
2. Provokativno
3. Dok čučimo ispred malog ekrana pc prijemnika

Šta bi to moglo biti :think:

Ispustili smo priliku za bezakonje,
Madonna a.k.a. Shaft is back,
30 dana forumske apstinencije je od nje nacinilo
stroj za banovanje.
Nemojte biti u zabludi,
nije se ona vratila iz razloga sto je njoj do nekoga ovdje stalo
ona jednostavno voli da Banuje i stavlja lokote.
Ne samo da je nezasita nego je prosto nemoguce otarasiti je se...
Opet je moj Moderatorski potencijal ostao u zapecku.

Ispustili smo priliku za bezakonje,
Madonna a.k.a. Shaft is back,
30 dana forumske apstinencije je od nje nacinilo
stroj za banovanje.
Nemojte biti u zabludi,
nije se ona vratila iz razloga sto je njoj do nekoga ovdje stalo
ona jednostavno voli da Banuje i stavlja lokote.
Ne samo da je nezasita nego je prosto nemoguce otarasiti je se...
Opet je moj Moderatorski potencijal ostao u zapecku.

:manikir:
:tease:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back