Verbal_Kint
Iskusan
- Poruka
- 5.339
Znaš kako MI kažemo kad nas to pitaju... ET... nologiju...
Ti?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jesam...
Do sada sam mogla da diplomiram triput,da imam posao...
kuce,mace...racun u banci.
Slabo ti ja to pamtim,ne secam se da sam videla.E ovo su ga pitali bar 10-ak puta,cini mi se...
ET. Nije tebi lako.Znaš kako MI kažemo kad nas to pitaju... ET... nologiju...Ti?
Imam poremecaj paznje.Umjesto da ti dupe poprimi oblik stolice na kojoj sjedis dok ucis
ti si senlucila po Bg-u...ccc
E ovo su ga pitali bar 10-ak puta,cini mi se...
Ja sam na Visoj medicinskoj.
E, odlično! Šta znači kad dva dana duvaš krv iz nosa? Treba se odmaći malo od monitora... ili pak ne?![]()
Divan ide u veoma neugodnom pravcu(prokleti fax),
evo digresije:
"Preporucite neki naslov".
Nemam pojma,ja sam zaboravila kad sam poslenji put odgledala dobar film."Preporucite neki naslov".
Nemoj samo od monitora da se odmaknes.
Ja sam nutricionista,ali ajde pokusacu da postavim dijagnozu,volim ja da se pravim pametna.
Mozda imas probleme sa sinusima? Upalu.
![]()
Neugodnom, ali ne tom... više nekako u pravcu degradiranja sebe u očima sagovornika
A zadnje dobro što sam ja gledao je ''Hurricane'' sa Denzelom... Vašingtonom... uz odličnu pesmu Boba Dilana... ''Hurricane''... ali verovatno su svi to gledali...
E, odlično! Šta znači kad dva dana duvaš krv iz nosa? Treba se odmaći malo od monitora... ili pak ne?![]()
A VB?
Veceras je izbacivanje![]()
A kakva bi ti bila da su ti dani odbrojani?
Kršiš autorska prava, a?![]()
Moji u susednoj prostoriji gledaju VB,cujem onog Macu kako kresti i kroz zidove.