Caffe "Paklena Pomorandža"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je l' to kod nas PDV na knjige 8% ili je ovo zastareo sajt?

Hm, svašta čovek nauči od ovog gugla:

''Saglasno navedenim odredbama Zakona i Pravilnika, na promet knjiga i video izdanja (DVD) koji vrši obveznik PDV, a koja imaju CIP zapis i međunarodni knjižni broj ISBN, pri čemu je njihovo izdavanje unapred utvrđeno i ograničeno, PDV se obračunava i plaća po posebnoj poreskoj stopi od 8%.''

http://www.poreskisavetnik.com/porez/modules.php?name=News&file=article&sid=120

Ko bi reko da je i na DVD porez 8% ko i na knjige :think:

Pojedini dobitnici Nobelove Nagrade za Mir,pravi filantropi..:lol:
2008.Marti Ahtisari -Za višedecenijsko angažovanje i posredovanje u uspostavljanju mira i rešavanju konflikata na više kontinenata
1990. Predsednik Mihail Gorbačov (SSSR) - "za odlučujuću ulogu u mirovnom procesu koji karakteriše današnju međunarodnu zajednicu"
2002. Džimi Karter - bivši predsednik SAD „Za decenije njegovog neprestanog truda da nađe mirno rešenje za međunarodne konflikte, da stvori napredak na polju demokratije i ljudskih prava i da ubrza ekonomski i socijalni razvoj“

Aha...sad imas pristup netu rece 24h (1)...videcu ja tebe za par meseci...dokle si dogurao :mrgreen:

Hahah
Propali student.
Ako je to zivot,imam ga.
(2)

1. Da, ali tu moraš da uračunaš i onih 8 sati spavanja i povremene posete fakultetu... Dakle ~22h... A nikakav problem resetovati brojač...

2. Prava osoba za ispovedanje šankeru! ''Znaš, ja sam nekad bila najbolji student... kašljuc, kašljuc... momče... gde sam ono stala?''

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back