Caffe "Paklena Pomorandža"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol:
Ovde niko iz Knjaževca nije nogom kročio nikad
Međutim, bilo je puno za novu godinu sve, a gosti ne izlaze iz bazena
Naravno, oni se smiluju, te ga jednom u mesec dana ustvari i očiste (ovaj što je meni najbliži), pa je narednih 15 sati je "moguće" brčkati se po njemu

Planiraju da naprave otvoreni bazen već godinama unazad, ali teško da će nekad biti nešto od toga

:lol:
Ovde niko iz Knjaževca nije nogom kročio nikad
Međutim, bilo je puno za novu godinu sve, a gosti ne izlaze iz bazena
Naravno, oni se smiluju, te ga jednom u mesec dana ustvari i očiste (ovaj što je meni najbliži), pa je narednih 15 sati je "moguće" brčkati se po njemu

Planiraju da naprave otvoreni bazen već godinama unazad, ali teško da će nekad biti nešto od toga

Ja to onako radi estetike
hmmm
ovo cu stalno da koristim kad neko pomene odlazak na bazen.
Izuzetno zanimljivo je to da je moja kuca u Novom udaljena od Hotelskog bazena jedva nekih 30 metara
a more je udaljeno isto toliko.

Au, sad si baš kul faca... Ono, extra
Pa i meni je bazen, tj. hotel udaljen jedva nekih 30 m

Au pic...
Bundevice ja ne nastojim da budem faca ja to po prirodi i jesam.
Elem,nisam to pominjao zbog iznad navedenog razloga
vec da bi se ti osjetila lose(ono djubre od Paje ima i more i bazen na dohvat ruke a ja moram da se banjam u ovim hotelskim fekalijama gdje se
u jutarnjim casovima brcka gerijatrijsko odeljenje).
Pa
da li je stigao golub pismonosa
da li je bazen spreman za tebe?

Ne, jednu Suzanu smatraju za najvećeg štrebera, zato što ona kad počne da priča, možeš da podvlačiš prstom linije po knjizi ispod teksta
ja sam na počasnom drugom mestu :mrgreen: Ali ja se zevzečim, igram karte na času, zadnjeg dana sam ih 7 puta pobedila u ajncu (posle mesec dana neprekidnih poraza) i tako... I da, ja sam istovremeno "sektaš" jer slušam, kakoseonozvaše, rok muziku

Ne, jednu Suzanu smatraju za najvećeg štrebera, zato što ona kad počne da priča, možeš da podvlačiš prstom linije po knjizi ispod teksta
ja sam na počasnom drugom mestu :mrgreen: Ali ja se zevzečim, igram karte na času, zadnjeg dana sam ih 7 puta pobedila u ajncu (posle mesec dana neprekidnih poraza) i tako... I da, ja sam istovremeno "sektaš" jer slušam, kakoseonozvaše, rok muziku

Sektas velis
pa ako ides okolo bledunjava kao u zadnjoj fazi leukemije ili sa bodljama oko ruku i nogu
to je sasvim opravdano.
Vazda streberi slusaju Rok muziku
nikad neces naici na nekog otpadnika da slusa rok
no sve streberi i socijalno dobrostojeci.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back