Caffe "Paklena Pomorandža"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Misliš?
Ja sam se tad samo sa dečacima družila, i većina njih je danas porasla u maloletne delikvente. Ih, što se i sad ne družim samo sa dečacima :mrgreen:

Zasto me to ne cudi.
Steta sto se nisi otisnula u siledzijske vode
imas potencijala
bila bi izuzetan verbalni siledzija
uvijek sam se pitao kako bi izgledalo
kada bi streberi odlucili da sprovedu anarhiju
i poceli da zlostavljaju
intelektualno nadmocni
u korelaciji sa profesorima
ovi drugi nesretnici ne bi imali ni sansu.

Ljudi,zelim vam srecnu Novu 2009-tu! z:dm:
I da se lepo provedete veceras!
Jos mogo dobrih filmova u ovoj godini z:mrgreen:
Da smo srecni,zdravi i zaljubljeni!
Vidimo se sledece godine z:hi:

Posebno zelim da pozelim z:mrgreen: Paji da u Novoj 2009-oj postane moderator,da ga prodje i to.
Dementoru zelim da upise neki dobar fax koji zeli,nadje neku finu devojku,
Madoni finog(ili nekog 'loseg' ako vise voli)decka,moze i moderatora,nekog buduceg z:mrgreen:
Strelici i Sari da dolaze cesce i tako...
Pozdrav!

Ljudi odoh i ja brzo da se spremam za Barz:mrgreen:

SRECNA VAM NOVA 2009 GODINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nina hvala ti na lijepim zeljama,i ja tebi zelim da nadjes ti nekog finog decka,da takodje svratis do Delta City-ja u PGz:lol:
Pajo dzabe ti je neces biti moderator nego jaz:plez: ali ne brini se sve dok imas sarme u loncu.Znam da ce tebi 100% biti zabavno nocasz:poz:
Gimnazijalac tebe vidim sa nekih 100 riba,Madonna tebi ako bude dosadno svrati do paje na sarme.Cherrsy,Strelice,Ginger,AllEyesOnMe,SARO,darkghost,dolarqueen,arnolde...........sve najljepse i vama i da se svi lijepo provedete.

P.S.
I da shvatite da je The Dark Knight vrhunski film,onda ce vam deda mraz mozda i donjeti nestoz:p

POZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Poslednja izmena:
Svratih da vam poželim Novu godinu.z:)
Kome je vreme da diplomira, da diplomira.
Kome je vreme da se zaljubi, da bude zaljubljen.
I tako to.
I da budete zdravi, veseli i šarmantni kao što ste bili i do sada.

sending_love_blowing_kiss.gif

Ajd, ondaK da i ja poželim svima srećnu Novu godinu :D
Jeki da upozna Terija, Cheersy i strelica... nek ostanu takve kakve jesu, super su :lol:
paji da prestane da bude takav asshole
nikoli i siniši devojke na kg
gingeru da se još puno puta sretnemo u Nišu :hahaha:
i to bi valjda bilo to...

Ja sam se još i super provela sinoć, kako sam očekivala.

Srecna vam nova godina...Evo jednog citata koji bi trebao sve da vam kaze...
Sama mogucnost da dobije ono sto zeli dusu obicnog coveka ispunjava krivicom. Gledamo sve te ljude oko sebe koji nisu uspeli da dobiju ono sto zele i osecamo da ni mi to ne zasluzujemo. Zaboravljamo na sve prepreke koje smo savladali, na sve patnje koje smo podneli, na sve one stvari kojih smo se morali odreci da bi dotle stigli. Poznajem mnogo ljudi koji su, kad im je njihova licna legenda vec bila na dohvat ruke, krenuli da prave jednu glupu gresku za drugom i nikad nisu stigli do cilja-a bili su na samo korak od njega...Ovo je najopasnija od svih prepreka jer kao da ima neceg svetackog u tome - u odricanju od radosti i trijumfa. Ali ako verujete da ste vredni onoga za sta ste se toliko borili, tada postajete orudje u rukama Boga, pomazete dusi sveta i shvatate zbog cega ste tu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back