Paja Cutura
Poznat
- Poruka
- 9.564
O, ne opet nostalgični ciklus!Dok si reko keks ima da se podsećamo Dr Igija, Mobi Dika, Mars Venusa i... ko 'no peva ''gori more tope se planine''?
edit: I malog Džeja Ramadanovskog.![]()
Žeca Šasic,cini mi se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O, ne opet nostalgični ciklus!Dok si reko keks ima da se podsećamo Dr Igija, Mobi Dika, Mars Venusa i... ko 'no peva ''gori more tope se planine''?
edit: I malog Džeja Ramadanovskog.![]()

A, jes' on. Evo ga na Grandovom narodnom veselju
Kako bre da ubacim jutub linak direk na forum... ja stavim okolo ono [jutub] sdfjkghkjsdf [/jutub], a ono samo belina...![]()
Kako bre da ubacim jutub linak direk na forum... ja stavim okolo ono [jutub] sdfjkghkjsdf [/jutub], a ono samo belina...![]()
To je i za mene najveca neresena misterija ovog foruma.

Oh that shark has, pretty teeth dear.
And he shows 'em, pearly white.
Just a jack knife, has Mackeith dear.
And he keeps it, way out of sight.
When that shark bites with his teeth, dear
Scarlet billows begin to spread
Fancy white gloves has Mackeith dear
So theres never, never a trace of red.
On a sidewalk, one sunday morning.
Lies a body, oozing life.
Someone sneaking 'round that corner.
Could that someone perhaps, perchance be Mack The Knife?
On a tugboat, on the river going slow.
A cement bag, is dropping down.
You know that cement, is for the weight dear.
You can make a large bet, that bums in town.
(Yeah he's in town)
My man Louis Miller, he split the scene babe.
After drawing out all the bread from his stash.
Now Mack he spends like a sailor.
Do you suppose this guy he did, something rash?
Oh Sookie Taudry (Sookie Taudry), Jenny Diver (Jenny Diver), Polly Peachum (I knew her well), Miss Lulu Brown.
Hey the line forms, on the right dear.
Now that Mackeith (Oh Mackeith)
Yeah that bum is back (Oh that bum he's back)
Now Im gonna tell you what I think you should do (What should I do?)
Youd better lock your doors, and call the law.
Because Mackeith, he's come back in town.
Look out Old Macky is back!

Al', ebemu misha, to nije do =, već od =.

" Fanovi britanskog glumca Danijela Krejga, koji je dosad dva puta tumačio lik špijuna Džejmsa Bonda na filmu, moći će ovog leta da se osveže sladoledom u obliku njegovog mišićavog tela.
Proizvođač sladoleda „Del Monte“ uvrstio je u svoju ponudu sladoled kome je dao naziv „licence to chill“ (dozvola za hlađenje) nakon ankete koju je sproveo među ženskom populacijom s pitanjem koji je njihov omiljeni glumac ili pevač, preneli su mediji.
Rezultat je voćni sladoled u obliku skulpture 41-godišnjeg Krejga iz scene kada izlazi iz mora u kupaćim gaćama u filmu „Kazino Rojal“.
Sladoled postoji u tri ukusa - borovnica, brusnica i nar, sadrži manje od 100 kalorija i počeće da se prodaje od 7. juna."
http://www.glas-javnosti.rs/clanak/...06-2009/danijel-krejg-kao-sladoled-dzems-bond
http://www.news.com.au/couriermail/story/0,23739,25573738-5012980,00.html
"A LOW-fat fruity ice block in the shape of Daniel Craig has been released after asking 1000 women which celebrity they most wanted to lick."
Ne znam koja je to većina žena u ovoj anketi glasala da bi rado "lizala" sladoled sa likom DC
Kada su Bondovi u pitanju, uvek bih glasala sa Šona![]()
mislim, stvarno." Fanovi britanskog glumca Danijela Krejga, koji je dosad dva puta tumačio lik špijuna Džejmsa Bonda na filmu, moći će ovog leta da se osveže sladoledom u obliku njegovog mišićavog tela.
Proizvođač sladoleda „Del Monte“ uvrstio je u svoju ponudu sladoled kome je dao naziv „licence to chill“ (dozvola za hlađenje) nakon ankete koju je sproveo među ženskom populacijom s pitanjem koji je njihov omiljeni glumac ili pevač, preneli su mediji.
Rezultat je voćni sladoled u obliku skulpture 41-godišnjeg Krejga iz scene kada izlazi iz mora u kupaćim gaćama u filmu „Kazino Rojal“.
Sladoled postoji u tri ukusa - borovnica, brusnica i nar, sadrži manje od 100 kalorija i počeće da se prodaje od 7. juna."
http://www.glas-javnosti.rs/clanak/...06-2009/danijel-krejg-kao-sladoled-dzems-bond
http://www.news.com.au/couriermail/story/0,23739,25573738-5012980,00.html
"A LOW-fat fruity ice block in the shape of Daniel Craig has been released after asking 1000 women which celebrity they most wanted to lick."
Ne znam koja je to većina žena u ovoj anketi glasala da bi rado "lizala" sladoled sa likom DC
Kada su Bondovi u pitanju, uvek bih glasala sa Šona![]()
Nadmasi ovo,Brajko moj...
Mada, podočnjaci su keeeeeewwlll. 
kakva gluma "moji me ne pustaju, ne znam sta da radim"