Verbal_Kint
Iskusan
- Poruka
- 5.339
bolje nego ono sto 99% dj-eva pusta po srbiji![]()
Nikad nisam razumeo kako neko običnim organima ovo može da proizvede...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bolje nego ono sto 99% dj-eva pusta po srbiji![]()
E, vala ću d'uzmem da pročitam tog Koelja... mislim da sam jedini koga znam, a da nije pročitao ama baš ič od njega...

E, vala ću d'uzmem da pročitam tog Koelja... mislim da sam jedini koga znam, a da nije pročitao ama baš ič od njega...
ma on je onu bugarku sto je pevala "ken li" ostavio iza sebe hiljanu milja, samo nego da ga promovise i ludilo![]()

Ovaj čovek verovatno i zna da to nisu prave reči, al' ona se prijavi na natecanje i tvrdi da peva na engleskom 
Mozes da ga zavrsis za jedan dan,
upravo iz tog razloga ga i siparice citaju,
uglavnom mu svaka knjiga ima otprilike jedno 100-ak stranica.
citaju jer je popularan.

Nikad nisam razumeo kako neko običnim organima ovo može da proizvede...Bez i komada elektronike u sebi...

''A, evo i reakcija:
''Genius, absolutely hilarious''

meni je bas fora da mozes u pasusu da kazes ono za sta bi nekome trebalo poglavlje. treba i to moci![]()
), koji kaže, parafraziram, ''pisci namerno pišu duge knjige i smisao stavljaju negde u sredinu ili pred kraj. Mogli bi oni to da stave i na početku, ali ne žele da ih neko slučajno pokrade, neko ko inače ne čita, da pročita prvu stranicu i uzme sve što mu treba...'' Dosta se izgubilo u parafraziranju, a originalna rečenica je u romanu ''Koktel Menhetn'', koju, debil ko što jesam, vratih u biblioteku pre nego što celu pročitah... 
ma citaju guske, al' pitanje je sta su i kako skontalecitaju jer je popularan.
evo ja cu licno da kazem da je ok pisac i da nema uopste plitke knjige.
e sad, jeste citljiv i brzo mu se citaju knjige, ali zasto bi to bio minus?
meni je bas fora da mozes u pasusu da kazes ono za sta bi nekome trebalo poglavlje. treba i to moci
neko ne moze da bude citljiv da ga *****, da prostite...![]()

Jel ima po knjizarama,Što me podseti na Milomira Đukanovića (ne tog!), koji kaže, parafraziram, ''pisci namerno pišu duge knjige i smisao stavljaju negde u sredinu ili pred kraj. Mogli bi oni to da stave i na početku, ali ne žele da ih neko slučajno pokrade, neko ko inače ne čita, da pročita prvu stranicu i uzme sve što mu treba...'' Dosta se izgubilo u parafraziranju, a originalna rečenica je u romanu ''Koktel Menhetn'', koju, debil ko što jesam, vratih u biblioteku pre nego što celu pročitah...
Nego, je l' ga neko čitao, ''Američki eksperiment''... odličan je, preporučujem![]()
Jel ima po knjizarama,
koja izdavacka kuca je u pitanju?
) dobio za rođendan... A isti je format, ~200 strana - jedno popodne...Evo, baš je držim u rukama, ali ovo moje je odavno:
Izdavač: Svetlostkomerc (Svetlost knjiga), Beograd
tiraž: 1000 primeraka, godina: 1997 (4. izdanje)
Obzirom da je od '93. do '97. doživela 4 izdanja, verovatno je i ima... Ja sam je nekad davno (uf) dobio za rođendan... A isti je format, ~200 strana - jedno popodne...

edit: Roman nema mnogo veze sa nazivom, da te ne zbuni.
Da,teska literatura.![]()

Joj, više sa ovim Pink Flojdom, moram d'učim, a slušam armonikaše...![]()
pa bas je u tome fora sto nije "teska" literatura, a nije s.h.i.t
al' dobro, ne mogu ja sad cast da mu branim...![]()
Joj, više sa ovim Pink Flojdom, moram d'učim, a slušam armonikaše...![]()
hahha ladno ga jos slusas![]()
(hm, baš kao Fink Ployd
)... 
Taj problem vise nemam,
bar do jeseni...

Pa, kad gi očisti, tek počo jun?![]()
Ja tek celo leto ima da šljakam... Al' tako mi i treba kad se ceo semestar zaebavam, pa krenem 5 dana pred ispit... i to vidite kako![]()