Caffe "Paklena Pomorandža"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E, vala ću d'uzmem da pročitam tog Koelja... mislim da sam jedini koga znam, a da nije pročitao ama baš ič od njega...

nije bre uopste los.

ok su mu knjige, uopste nije njesra, stojim ja iza toga.
samo je postao popularan za zivota, ne proserava se, nego pise jednostavno i o obicnim temama. a in si kad pises 500 strana o necemu sto i sam ne kontas...

mnogi cisto kazu da ga vole, a da nisu procitali nista od njega, cisto im ime poznato :)

Mozes da ga zavrsis za jedan dan,
upravo iz tog razloga ga i siparice citaju,
uglavnom mu svaka knjiga ima otprilike jedno 100-ak stranica.

ma citaju guske, al' pitanje je sta su i kako skontale :) citaju jer je popularan.
evo ja cu licno da kazem da je ok pisac i da nema uopste plitke knjige.
e sad, jeste citljiv i brzo mu se citaju knjige, ali zasto bi to bio minus?
meni je bas fora da mozes u pasusu da kazes ono za sta bi nekome trebalo poglavlje. treba i to moci :)
neko ne moze da bude citljiv da ga *****, da prostite... :)

meni je bas fora da mozes u pasusu da kazes ono za sta bi nekome trebalo poglavlje. treba i to moci :)

Što me podseti na Milomira Đukanovića (ne tog! :)), koji kaže, parafraziram, ''pisci namerno pišu duge knjige i smisao stavljaju negde u sredinu ili pred kraj. Mogli bi oni to da stave i na početku, ali ne žele da ih neko slučajno pokrade, neko ko inače ne čita, da pročita prvu stranicu i uzme sve što mu treba...'' Dosta se izgubilo u parafraziranju, a originalna rečenica je u romanu ''Koktel Menhetn'', koju, debil ko što jesam, vratih u biblioteku pre nego što celu pročitah... :roll:

Nego, je l' ga neko čitao, ''Američki eksperiment''... odličan je, preporučujem :ok:

ma citaju guske, al' pitanje je sta su i kako skontale :) citaju jer je popularan.
evo ja cu licno da kazem da je ok pisac i da nema uopste plitke knjige.
e sad, jeste citljiv i brzo mu se citaju knjige, ali zasto bi to bio minus?
neko ne moze da bude citljiv da ga *****, da prostite... :)

Da,teska literatura.:)
Salim se,solidan knjizevnik.
Pokusao sam da procitam njegov roman "Zahir",
izdrzao sam 3 stranice,
najhrabriji u mom komsiluku je stigao do 8-me stranice,
eno ga u sanatorijumu za nervne bolesnike...

Poslednja izmena:
Što me podseti na Milomira Đukanovića (ne tog! :)), koji kaže, parafraziram, ''pisci namerno pišu duge knjige i smisao stavljaju negde u sredinu ili pred kraj. Mogli bi oni to da stave i na početku, ali ne žele da ih neko slučajno pokrade, neko ko inače ne čita, da pročita prvu stranicu i uzme sve što mu treba...'' Dosta se izgubilo u parafraziranju, a originalna rečenica je u romanu ''Koktel Menhetn'', koju, debil ko što jesam, vratih u biblioteku pre nego što celu pročitah... :roll:

Nego, je l' ga neko čitao, ''Američki eksperiment''... odličan je, preporučujem :ok:
Jel ima po knjizarama,
koja izdavacka kuca je u pitanju?

Jel ima po knjizarama,
koja izdavacka kuca je u pitanju?

Evo, baš je držim u rukama, ali ovo moje je odavno:

Izdavač: Svetlostkomerc (Svetlost knjiga), Beograd
tiraž: 1000 primeraka, godina: 1997 (4. izdanje)

Obzirom da je od '93. do '97. doživela 4 izdanja, verovatno je i ima... Ja sam je nekad davno (uf :)) dobio za rođendan... A isti je format, ~200 strana - jedno popodne...

Evo, baš je držim u rukama, ali ovo moje je odavno:

Izdavač: Svetlostkomerc (Svetlost knjiga), Beograd
tiraž: 1000 primeraka, godina: 1997 (4. izdanje)

Obzirom da je od '93. do '97. doživela 4 izdanja, verovatno je i ima... Ja sam je nekad davno (uf :)) dobio za rođendan... A isti je format, ~200 strana - jedno popodne...

Hmmm,prije cu je u biblioteci pronaci.
Daj mi ime autora.

Pa, kad gi očisti, tek počo jun? :)

Ja tek celo leto ima da šljakam... Al' tako mi i treba kad se ceo semestar zaebavam, pa krenem 5 dana pred ispit... i to vidite kako :lol:

Bolonja,Bolonja,
budi azuran,revnosan,marljiv i mozes da šenlucis cijelo ljeto.
Elem,kod ovog covjeka sam polozio zadnji ispit,9-ka.
bmitric_5955_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back