Caffe "Paklena Pomorandža"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
knjiga koja se meni bas dopala od nekih novijih je "Kad je Niche plakao" od Irvina D Jaloma

eto nju toplo preporucujem pogotovu ljudima koje zanima psihologija.

zamisao je super- Jalom je dr psihologije i pomesao je stvarne podatke iz zivota Nichea, Brojera i Frojda s fikcijom. Frojd, kao mlad lekar, jeste bio prijatelj sa Brojerom, medjutim Brojer i Niche se nikad nisu zaista sreli, iako su bili savremenici. U knjizi je fora sto je Niche na terapiji kod Brojera :)
Meni je super knjiga, mislim da kosta oko 600 dindzi..

knjiga kkoja se meni bas dopala od nekih novijih je "Kad je Niche plakao" od Irvina D Jaloma

eto nju toplo preporucujem pogotovu ljudima koje zanima psihologija.

zamisao je super- Jalom je dr psihologije i pomesao je stvarne podatke iz zivota Nichea, Brojera i Frojda s fikcijom. Frojd, kao mlad lekar, jeste bio prijatelj sa Brojerom, medjutim Brojer i Niche se nikad nisu zaista sreli, iako su bili savremenici. U knjizi je fora sto je Niche na terapiji kod Brojera :)
Meni je super knjiga, mislim da kosta oko 600 dindzi..

Gledao sam film,Assante u ulozi Fridriha.

Bolonja,Bolonja,
budi azuran,revnosan,marljiv i mozes da šenlucis cijelo ljeto.
Elem,kod ovog covjeka sam polozio zadnji ispit,9-ka.
bmitric_5955_n.jpg

A ja čekam da ovaj pregleda:

Profesor%20dr%20Zoran%20Jovanovic.jpg

Kralju je trebalo 50 i nešto dana da pregleda kolokvijum... 5 dana pred ispit objavio rezultate :hahaha:

Eve. zovi me Dr.Gonzo ako ti je lakse :)

Prvo mi nije jasno gde nadjose onu gusku da glumi Lu Salome,izgleda kao neka losa verzija vec odvratne Skarlet Johanson,uopste ne lichi na original...

yzh0iktg.jpg
402px-nietzsche_paul-ree_lou-von-salome188.jpg

Vizuelno izgleda kao neki tv film i sve je nesto zbrzano,tako da treba citati knjigu a na film zaboraviti ...

Jedino sto Asante nije los ...

Eve. zovi me Dr.Gonzo ako ti je lakse :).....

Sa zadvoljstvom, doktore :D
U pravu si, Asante uopšte nije toliko loš, ali, sve bi to bilo drugačije u rukama pravog reditelja... Da ne govorimo o scenariju. Kako banalizovati dijaloge i upropastititi doživljaj onima koji znaju i da čitaju (knjige). :roll:
A znamo šta znače i koliko vrede autorska prava, tamo negde.....
Kad se samo setim koliko se Markes dvoumio oko prodaje prava za "Ljubav u doba kolere"... :roll: Ne bih poverovala da je zadovoljan rezultatom, čak i kada bih videla kako izgovara najveće hvalospeve o tom ostvarenju.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back