Nosferatu___2
Buduća legenda
- Poruka
- 40.153
Da, zvuci kao pezorativni nadimak koji su mu Bosnjaci nadenuli nakon prelaska u Karadzicev tabor
А што је уопште битан тај Баздуљ, шта он то прича?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, zvuci kao pezorativni nadimak koji su mu Bosnjaci nadenuli nakon prelaska u Karadzicev tabor
U suštini je sendvičarА што је уопште битан тај Баздуљ, шта он то прича?
U suštini je sendvičar
Pretpostavljam da bi pravio izgovore za Surovikina i slične subhumane
ma nebitan, nego mi se svidela knjiga neke izraelitkinje, a posle vidim da je bazdulj radio recenziju pa me sramota sto imamo isti ukus etcА што је уопште битан тај Баздуљ, шта он то прича?
Pa ne radi platni promet posle npr 17htedoh da uplatim struju ali EPS mi nije dao![]()
#zajedno
#razumevanje
#najjači
ne brejkuj mePa ne radi platni promet posle npr 17
Zato se te stvari rešavaju preko mBankinga uz naznaku 'hitno'Pa ne radi platni promet posle npr 17
**** ** ******ne brejkuj me
nadovezujem se na jedan od postova
Mnogi put to naplate 30 RSDZato se te stvari rešavaju preko mBankinga uz naznaku 'hitno'
Pa šta? Neobično mnogo si štekara s obzirom na platežnu moćMnogi put to naplate 30 RSD
Pa imam na Rajfajzenu besplatan instant, ali na AIK-u nemamPa šta? Neobično mnogo si štekara s obzirom na platežnu moć
Solidno, rekla da bih ne živiš u više od 70 kvm
Za usedelicu je dovoljno i tolikoSolidno, rekla da bih ne živiš u više od 70 kvm
Taman!Za usedelicu je dovoljno i toliko
Pošto si domaća otkriću ti da je 77 kvmTaman!
To je stvarno idealnoPošto si domaća otkriću ti da je 77 kvm
dobro, stan je tolikiPošto si domaća otkriću ti da je 77 kvm
To je vrlo čudno.Kačila se Zeka
Poruka u temi "Fotkice forumaša i forumašica 11" https://forum.krstarica.com/threads/fotkice-forumasa-i-forumasica-11.958650/post-46147675